Børnehaven april 2017

Læs nyheder fra børnehaven

Vest

Foråret er rigtig kommet og det kan vi heldigvis mærke på vejret. Det udnytter vi rigtig meget og bruger uderummet flittigt. Vi er også begyndt at spise madpakkerne ude, så vi opfordrer til at de klistrede madder er klappet sammen, samt at skeer, gafler osv. også ligger i madkassen, hvis der er brug for dette.

Vi er rigtig godt i gang med projekt sommer. Vi har klippet is, lavet is og smagt på is og isterninger. Lige nu er vi i gang med at pynte med blomster i alle mulige smukke farver.

Vi er ved at planlægge en bedsteforældredag, så i må meget gerne sætte kryds bedsteforældrenes kalender d. 11/5 der kommer snarest en indbydelse.

Fyrtårnet

Velkommen til Lucas N, Johan Z og Johan J, som alle tre starter på Fyrtårnet d. 1. april.

Vi fortsætter med projektet om SOMMER og vi skal de næste uger arbejde med temaerne: blomster, sommerfugle og bier. Vi skal blandt andet male med fingrene og lave fodaftryk. 

I uge 14 laver vi påskeaktiviteter. Vi skal lave påskepynt og spise påskefrokost. Vi håber da også på besøg fra påskeharen.

Vi mangler stadig en smule æggebakker, som skal forvandles til spændende ting og sager, så kom endelig med dem hvis I har nogle liggende.

Øst

Vi siger velkommen til Alberte Nielsen som er startet fra de Store Lærker d. 1 april.                                      Vi er godt i gang med vores projekt: sommer. De næste uger skal vi arbejde med så og spirer, dyrebørn og selvfølgelig påske. Der er mange ting at gribe fat i og børnene har taget rigtig godt imod projektet.                                                                                                                                   Mange af de produkter som hænger i cafeen er lavet til vores morgenopgaver. Morgenopgaven er en god måde, hvor vi kan følge og se hvordan børnene er udviklingsmæssigt i forhold til fin/grov motoriske og sociale færdigheder.

Fælles

Vi holder Påskefrokost den 5 april. Børnene skal derfor kun have en formiddagsmad med og ml. måltid til om eftermiddagen.

Fredag d. 7 april skal vi alle i teater. Mødetid 8.15

Husk at vejret skrifter meget her i foråret. Derfor er det stadig godt med regntøj, termotøj og skiftetøj. Hver fredag skal garderoben tømmes, så rengøringen kan komme til at gøre rent og i lige kan få tjekket op på indholdet i rummet.

Da foråret så småt er kommet, vil det være dejligt hvis børnene også har et sæt termotøj på rummet.