Børnehaven Februar 2017

Nyt i februar fra børnehaven

Februar 2017

Øst    

Projektet om drama er så småt ved at være slut. Vi har været igennem de planlagte eventyr og vil i uge 6 afslutte projektet med dukke/skygge teater, hvor vi vil bruge vores teater dukker, som vi selv har lavet. Efter uge 7 hvor flere har ferie, vil vi fortsætte emnerne fra den sproglig opmærksomhed i vores morgenopgaver. I uge 9 starter vi så igen op med en større forårs projekt. Nærmere info kommer senere. 

Vi siger velkommen til Melda, Luna og Kian som er startet på øst i januar/februar.

Fyrtårnet

Velkommen til Meline som startede d. 18/1.

Den 1. februar byder vi Maria fra Store Lærker velkommen.

I starten af februar skal vi lave suppe på bålet og børnene skal selvfølgelig hjælpe hinanden med at ordne grønsagerne. Vi håber også at nå de sidste ideer vi har omkring venskabsdyr inden vi snart afrunder projekt Fri for mobberi. Det har været et rigtig givende projekt for stuen, og børnene har nydt at lave fælles morgenopgaver og anderledes aktiviteter i rytmikrummet og med Bamseven.

Vi afslutter vores projekt med en Bamsefest d. 10 februar kl. 10.30-12. Vi skal sammen skabe rammerne for en fest med alt hvad der dertil hører. Børnene får en invitation med hjem i starten af måneden. Derefter venter vinterferien i uge 7 – 

Vest

I januar har vi arbejdet med eventyr, hvor de er blevet læst, dramatiseret, set som små film, klippet, klistret og malet. Det er gået rigtig godt, børnene er meget interesseret og engageret. Næsten alle børn kan nu genfortælle de forskellige eventyr i korte eller længere træk. Hver dag spørger børnene meget spændende ind til, hvad vi skal i dag. I februar fortsætter vi med eventyr lidt endnu. Vi afslutter hele eventyr-projektet med en stor eventyr-fest fredag d. 10/2 (så der skal de kun have små madpakker + frugt denne dag)

Efter vinterferien skal vi arbejde med fastelavn, hvor vi også skal klippe, klistre, pynte osv.

Fælles

Husk!

At tjekke rummet for skiftetøj, overtøj m.m. det er koldt og vådt udenfor. Samt at skrive på Tabulex om Jeres barn kommer i uge 7 eller ej. 

Vi holder Fastelavnsfest fredag d. 24. februar i hele institutionen. Kl. 9.30 starter vi med at synge fastelavnssange i børnehavens café. Derefter slår vi ”katten af tønden” i på stuerne. Senere er der hjemmebagte fastelavnsboller til alle børn.