Børnehaven juni 2017

Før Satellit festen nærmer sig

Sommeren og ferien nærmer sig. Derfor er der en del fælles info til alle i børnehaven.

Vores sommerprojekt er nu afsluttet og det har været meget spændende, hyggeligt, og kreativt. Børnene har været meget deltagende og ivrige i at snakke om projektet. Vi har lavet en del kreativ dokumentation, som indtil videre stadig kan ses i cafeen. Tak til jer forældre for at i gjorde vores fernisering helt perfekt og hyggelig.

Mandag den 12 juni kommer der fotograf og laver gruppe foto. Mødetid kl. 9.00. I får sedler med hjem som skal udfyldes og underskrives inden dagen.

Tirsdag den 13 juni kl. 17 er der forældre informations møde i satellitten for de kommende børn. Så hvis i har spørgsmål, så vil der her være mulighed for at få svar denne dag.

Før satellit børnene vil på Buddy dagene den 20 og 21 juni kl. 10-12. Få mulighed for selv at blive vist rund af børnene som nu går i Satellitten. Denne dag vil de deltage i sproglig opmærksomhed, lege, hilse på de voksne og spise deres madpakke i Satellitten.

Afslutningen i børnehaven vi foregå til en Før Satellit fest Torsdag den 22 juni kl.10.30. Her vil institutionen være værter for en hyggelig frokost med Pizza og isdessert. Selvfølgelig ved vi godt at ikke alle går på ferie den dag. Men det er en mulighed for at alle når at være med til festen, inden sommerferien. Opstart i Satellitten vil være Mandag den 14 august. Der kommer sedler til jer.

I forhold til solen skal i smøre jeres børn ind i solcreme om morgenen. Vi skal nok smøre dem ind kl. 12 og igen kl. 15 hvis det er nødvendigt. Uv-index må max være 3. Husk solhat. Solcremen vi bruger i institutionen er faktor 15. Dette anbefales fra kræftens bekæmpelse.

Fredag den 23 juni kl. 10. holder hele institutionen Sct. Hans. Her vil vil lave bål på legepladsen, så vi kan få sendt heksen til Blocksbjerg. Vi synger, spiser popcorn og drikker heksedrik.

I sommerferien vil der være planlagte aktiviteter og impulsive ting. Dette vil fremgå af Tabulex. Så hold øje.

Husk at garderoben skal tjekkes. Vi skal have shorts, lange bukser, t-shirts, langærmede bluser, varm trøje, jakke, undertøj, regntøj, gummistøvler, sandaler og kondi sko.

Rigtig god sommer til jer alle. Vi håber på en dejlig varm sommer.

Hilsen

Børnehaven