Børnehaven maj 2017

Spændende nyt fra børnehaven

Fyrtårnet

I maj måned skal vi i forbindelse med vores sommerprojekt lave perleplade-blomster og plante frø, som vi skal se spirer og vokse.

Senere på måneden skal vi lærer lidt om bier, hvepse og brumbasser. Her vil vi se film, male, klippe/klistrer og så skal vi bage franskbrød og smage honning-madder. Og mon ikke vi også skal lave lidt flere sommerfugle.

I slutningen af maj skal vi lave og smage forskellige ting som man forbinder med sommer. Vi skal blandt andet riste skumfiduser over bål.

Vest                                                                                                                                                    

Vi er rigtig godt i gang med vores projekt. Der kommer efterhånden mere og mere op og pynte i caféen. I maj måned glæder vi os til bedsteforældredag, hvor vi håber på godt vejr og hyggelige timer. Vi er ved at øve nogle sange, som vi skal optræde med. Ellers skal vi arbejde videre med og afslutte vores projekt ”Sommer”

I takt med vejret bliver bedre, vil vi spise vores madpakker ude, ved vores nye borde-bænke.

Øst                                                                                                                                           

Projektet sommer er ved at gå ind i den sidste fase. I takt med at vejret bliver bedre vil vi arbejde med: udeliv, skov, strand, frugt, bål, vand, sommerferie og meget mere. Vi vil smage på sommeren, male, klippe og tegne. Vi vil lave en picnic inden afslutningen, hvor vi tager en tur ud i det blå med tæpper og madkurv. Dokumentation vil stadig være at se nederst cafe området.

Fælles

Selv om vi desværre har nætter med nattefrost er UV index højt til middag. Derfor skal i huske at smøre jeres barn ind i solcreme hjemmefra. Vi smører dem ind igen om eftermiddagen.

Sommerfernisering d. 31.maj kl. 14.30-16

Husk at skrive sommerferie ind på Tabulex.

Venlig hilsen

Voksne i børnehaven