Børnehaven marts 2017

Læs sidste nyt fra børnehaven

Vest

Vi har afsluttet vores projekt om eventyr og vil i den forbindelse vil vi gerne invitere jer til forældrekaffe en torsdag, se infotavlen på stuen for dato og tidspunkt.
Vi har også afholdt fastelavn - det var en super god dag med mange flotte kostumer. Alle deltog glædeligt og vi var så heldige at tønden indeholdt lidt slik.

Her i marts vil vi starter vores nye projekt, som skal omhandle "sommer" Vi har ikke planlagt hele projektet endnu, men det vil omhandle ferie, sol, strand, is, palmer osv.  Vi glæder os til at komme i gang. 

Vi håber foråret er på vej, så vi kan komme mere ud i naturen.

Fyrtårnet:

Vi siger velkommen til Xander og Oliver, som starter 1. Marts og deres familier.

I marts starter vi op på et nyt projekt med temaet SOMMER. Vi er så småt startet op og er i øjeblikket i gang med en stor Olaf-figur til cafeen. Han var så populær til jul, så hvorfor ikke fortsætte? Vi skal også lave Toiletrulle-olaf'er, farvelægge ham og se hans sang på youtube. Derefter skal børnene lave hver deres personlige sommerbillede i forskellige materialer. Når det er sommer hører der is til, så vi skal selvfølgelig også lave is på alle de måder vi kan komme i tanke om. 

Vi vil meget gerne overtage æggebakker, som skal bruges senere i projektet.

Øst

Her i marts starter vi op på vores lange forårs projekt hvor overskriften hedder Sommer. Hvordan projektet udvikler sig ved vi ikke helt. Men vi har flere overordnede punkter. Vi vil dele ugerne op og gå mere i dybden. Emnerne er blomster, fugle, insekter, is, ude liv, ferie og sol/varme. Måske kommer der mere til hvis børnene hiver os i en anden retning. I dette projekt vil vi bruge nærområdet og skoven hvor vi vil hente materialer. Vi vil prøve at bruge vores Go Pro på turene. Filmen bliver lagt som en QR kode så i alle kan se den.

I marts siger vi velkommen til Alberte fra de store Lærker.


Fælles:

Forhåbentlig kommer foråret snart. Vær derfor opmærksom på hvad der ligger i rummet af overtøj, skiftetøj m.m.

Husk at melde påske ferie ind på Tabulex.