Lærkereden januar 2017

Vi ønsker jer alle godt nytår

Små Lærker

I januar måned siger vi farvel til Matilde og Laila som starter hos de store lærker d.16. Og så har vi sagt velkommen til Andreas, Filina, Siri og deres familier.

I januar måned har vi fokus på sproget, og der vil løbende komme info på Tabulex.

I denne meget våde tid er det meget vigtigt at i benytter de blå overtrækssko som der er ved indgangsdøren. Jeres børn leger og kravler rundt på gulvet, og der bliver meget hurtigt vådt og beskidt! Så derfor – BRUG FUTTERNE!

Store Lærker


I december måned startede Angelina hos os - velkommen til hende. I denne måned siger vi velkommen til Mathilde og Laila fra små Lærker, som starter hos os 16. januar og samtidig siger vi farvel til Luna og Melda som starter på Øst i 16. januar. Den første februar siger vi så farvel til Maria, som skal på Fyrtårnet. Held og lykke i børnehaven til alle børn og deres familier.

I Januar og februar måned har vi projekt ”Sproget har vokseværk”, hvor vi arbejder mere intensiv med børnenes sprogtilegnelse. Vi starter stille og roligt op i løbet af januar med små aktiviteter om tirsdagen.

Vi vil gerne bede jer forældre hjælpe os med at holde gulvet rent for mudder m.m. - brug venligst de blå overtrækssko – det er især vigtigt, når I henter jeres børn oppe hos de små Lærker. I finder dem ved indgangsdøren

Fælles


Vi håber at alle har haft en dejlig jul og et godt nytår – velkommen tilbage.

Sydbyen har fødselsdag tirsdag d.10 januar, og det fejre vi med boller og sang i cafeen kl.10.

Med venlige hilsner

Personalet fra Små og Store Lærker.