Lærkereden juni 2017

Husk solcreme fra morgenstunden

Små Lærker:

Vi har sagt farvel til Belma og Isabella som er startet hos Store Lærker, og byder Hector, Signe og Thea og deres familier velkommen i Lærkereden.

Der er bedsteforældredag d.20 juni, og bemærk at i skal aflevere sedlen med tilmelding på stuen så vi ved hvor mange der kommer. Sedlen skal afleveres senest fredag d.9 juni.

Sommeren er startet, og i skal sørge for at jeres barn har solcreme på om morgenen, så sørger vi for at de får på igen senere på dagen. Solhat skal medbringes, og husk navn i.

Fra uge 26 begynder sommerferien for mange både børn og personaler, og derfor vil der være tidspunkter hvor Små og Store Lærker er slået sammen.

Store Lærker:

Vi har sagt farvel til Hamza, Elliott, Angelina og Malthe som er startet i børnehaven, og velkommen til Belma. Isabella, Alice, Mohammed og deres familier.

Vi har også fået ny studerende Wickie som skal være hos os indtil 30/11-2017. Tag godt imod hende.

Vi fortsætter musik om tirsdag med Merethe og det er gruppe 2. Udelivsturene fortsætter også og der kommer opslag på tavlen om hvilke børn der skal med i juni måned.

Tirsdag d.20.juni har vi bedsteforældredag, og vi vil gerne have jeres tilmelding tilbage senest d.9.juni så vi ved hvor mange der kan deltage.

Fredag d.23.juni fejre vi Sankt Hans med bål, sang, popcorn og lidt saftevand. Børnene skal være her senest kl.9.30.

Fra uge 26 begynder sommerferien for mange børn og voksne, og derfor vil der være tidspunkter hvor Små og Store Lærker er slået sammen.

Husk at give jeres barn solcreme på hjemmefra om morgenen, så klarer vi det senere på dagen

Mange Sommerhilsner 

Personalet fra Små og Store Lærker