Lærkereden maj 2017

Forårsnyt til dig fra lærkerne

Små Lærker:

Vi har sagt farvel til Otto som er startet hos Store Lærker, og byder Melia og hendes familie velkommen i vuggestuen.

I maj har vi plante og krible/krable projekt. Vi deler børnene op i mindre grupper, og disse grupper kan i se på Tabulex.

Foråret er over os, og det betyder at børnene skal have tøj og sko med der passer til vejret. I den kommende tid vil vi være mere ude og derfor er det vigtigt at holde øje med hvad tøj der er på garderoben.

Der er forældrekaffe onsdag d.17 maj kl. 14.30 – 16.00.

Nu er det ved at være tid til solcreme, og børnene skal være smurt ind hjemmefra om morgenen. Og husk at bruge de blå futter inden i går ind på stuen.

Pr.1.maj er der nogle personalerokeringer hos små lærker. Inge Lise er udlånt til Satellitten i et barselsvikariat, og Heidi fortsætter i denne periode hos små lærker.

Store Lærker:

Vi har sagt farvel til Aahil som er startet på Vest, og velkommen til Otto og Mariam og deres familier.

I maj måned fortsætter vi med musik hver tirsdag med Merethe fra musikskolen, og fra tirsdag d.9 maj er det gruppe 2. Grupperne kan i se på tavlen.

I maj starter vi udeliv op, hvor vi en gang om uge tager på tur i nærområdet. Det er de ældste børn der er med, og det er Hamza, Elliott, Malthe, Angelina, Valdemar. Adrian og Lucas.

Sabrina skal tilbage på seminariet, og hun har sidste dag hos os d.31. maj. Vi ønsker hende held og lykke fremover J.

Vi får ny studerende, og d.1.juni starter Vicki i et 6 måneders praktikforløb.

Vejret bliver bedre og bedre, og det er tid til solcreme. I skal give jeres barn solcreme på hjemmefra om morgenen, og så giver vi børnene solcreme på til middag/eftermiddag.

Mange forårshilsner Små og Store Lærker.