Satellitten februar 2017

Dimission - sæt X i kalenderen

I februar måned vil vi arbejde videre med vores projekt der omhandler tal og bogstaver. I denne måned vil vi koncentrere os mest om bogstaver. Børnene er blevet rigtig dygtige til både at skrive navn og dato på morgenopgaverne.

I uge 7 er der vinterferie for både børn og voksne, vi vil derfor opholde os i børnehaven denne uge. I skal dog, som udgangspunkt, benytte Satellittens garderobe og køleskab. Husk at skrive på Tabulex, om dit barn kommer eller holder fri.

Vi holder Fastelavnsfest fredag d. 24. februar i hele institutionen. Kl. 9.30 starter vi med at synge fastelavnssange i børnehavens café. Derefter slår vi ”katten af tønden” i Satellitten – måske vi er heldige, at der falder noget lækkert ud af tønden. Senere er der hjemmebagte fastelavnsboller til alle børn.

I februar og marts måned vil Anni, Mette og Malene på skift gå fra og udfylde brobygningsskemaer til skolen. I vil få dem hjem så I kan tilføje Jeres kommentarer. Herefter vil alle forældre få muligheden for en samtale med Jeres barns primærpædagog. Der vil senere komme opslag med mulige samtale tidspunkter, hvor I kan skrive jer på.

I april måned vil vi opføre Forårskoncert i Antvorskov kirke. I vil snart blive orienteret nærmere.

Dimissionen i Satellitten bliver afholdt fredag d.16 juni kl.10.

Vi er i en tid med masser af vådt tøj – køb evt. et par regnbukser der kan gå udenpå flyverdragten til de meget våde dage. Husk at give dit barn skiftetøj med. På disse våde dage kan det være en god idé, at tage den våde dragt med hjem og tørre den da vi, selvom vi gør hvad vi kan, ikke kan love at alt tøjet er tørt til næste dag. Det er ligeledes vigtigt, at der er hue, vanter og en varm trøje i garderoben. Navn i tøj/fodtøj er en stor hjælp, når vi finder tøj rundt omkring og når vi tager tøj ud af tørreskabet.

Vi vil bede jer om, at benytte de blå overtrækssko i vådt vejr. I forgangen er der opsat en holder med de ubrugte og der står en skraldespand til de brugte.

Satellittens direkte tlf. 23 93 39 26.           

 

Venlig hilsen

Anni, Mette, Lotte, Sabine og Malene