Børnehaven april 2019

Spændende forårs nyt fra børnehaven

Øst:

På øst arbejder vi videre med vores projekt. Som i sikkert kan se har vi lavet meget kreativ dokumentation som hænger i cafeen. Vi har set, fortalt og snakket en del om Hawaii. Dejligt at snakke om sol, palmer og vand. Mens vi venter på den danske sommer.

På mandag 1 april siger vi velkommen til Clara.

Vest:

I april måned siger vi velkommen til Toke og Asil, der starter på Vest. Samtidig byder vi Malene velkommen, Malene skal være på Vest indtil september, hvor Marika kommer tilbage fra barsel og skal være fast på stuen.

April vil især stå i påskens tegn, vi skal klippe påskepynt, så karse og holde påskefrokost.

Efter en forhåbentlig veloverstået påskeferie, vil vi i resten af april, have fokus på H. C Andersen og hører og se nogle af hans mest kendte eventyr.

Fyrtårn:

Vi er godt i gang med vores projekt verden rundt. Vi har fået dokumentation i cafeen og der vil komme mere op med tiden. Vi fortsætter projektet til og med maj måned.

Vi vil snart gå i gang med lidt påskeklip 🐥🐣

I må gerne melde til og fra i Tabulex om jeres børn kommer de tre dage før påske.

Fælles

Foråret er kommet og det er lidt mildere i vejret. Derfor vil vi oftere bruge legepladsen både formiddag og eftermiddag. Rummene skal derfor tjekkes. Der skal være termotøj, regntøj, gummistøvler, kondisko og selvfølgelig skiftetøj. Og flyverdragten skal nok heller ikke lige tages med hjem. Man ved jo aldrig med det danske vejr.

Mandag den 1 april vil der også ske små ændringer i børnehaven. Sofia starter som vikar for Mai-britt Mathiesen. Sofia har tidligere været barn i Sydbyen og kender derfor huset. Mai-britt bliver konstitueret i Ibs stilling pr. 8 april indtil 31 juli. Hvor vi få en ny virksomhedsleder i Sydbyen pr. 1 august.

Betina er sygemeldt indtil den 11 april. Derfor har vi besluttet at Stine Møller skal være på Øst indtil Betina kommer tilbage. Mia Madsen som tidligere har været i Sydbyen som vikar overtager Stine Møllers tider.

På Vest er Malene Reinbak ansat som vikar i Stines stilling indtil efter sommerferien.

Onsdag d 10 april holder vi påskefrokost, så denne dag skal i bare have en lille madpakke med 😋

Fredag d. 26 april skal vi fotograferes 📸

Hilsen

Personalet i Børnehaven