Børnehaven januar 2019

Godt nytår

Velkommen tilbage fra ferie, vi håber at i alle har haft en dejlig ferie og er kommet godt ind i det nye år.

Øst

Så er vi igen klar til et ny år på øst. I den første uge efter juleferien, vil vi snakke lidt om, hvordan børnenes ferie er gået og hvilke julegaver de har fået. Hvis altså de kan huske det -))

I uge 2 starter vi et kort projekt op, som skal handle om krop, bevægelse, kost og sundhed. Projektet skal gøre børnene mere kropsbevidste, udfordre dem motorisk, styrke selvtillid, selvværd og give dem en ide om, at sundhed er andet end det vi spiser.

Vi vil som altid lave morgenopgaver ml. 8-9. Alle skal deltage.

I december er Ivan startet på øst og i januar starter Nadija. Vi ønsker dem begge velkommen i Sydbyen på øst.

Vest

I januar og start februar vil vi arbejde med drama. Vi deler børnene ind i to grupper hvor den ene skal dramatisere “Ulven og de 7 gedekid” mens den anden skal opføre “De tre bukke bruse” Om formiddagen vil vi lave rekvisitter, tegne, male og forberede os. Vi håber at få filmet forestillingerne, så I kan se dem hjemme sammen med jeres barn.

Fyrtårnet

Vi håber alle har haft en god lang juleferie, og vi glæder os til et nyt og spændende år sammen på fyrtårnet.

Vi starter op på et nyt projekt som vil omhandle – Vinter, sne frost og is
Her vil vi lave en masse aktiviteter, forsøg, teater og synge forskellige sange.
Vi vil også lave bål i forbindelse med projektet, mere info kommer når vi nærmer os.

Vi arbejder stadig med vores legegrupper i det omfang det er muligt.

Fælles

Vi gør opmærksom på at vi har ramt vinteren og det er koldt udenfor. Vi er på legepladsen hver dag mellem klokken 12 og 14, og det er vigtigt at børnene har rigeligt med tøj. 
Husk derfor altid at tjekke rummet for skiftetøj, sutsko og årstidsbestemt tøj/sko. Rummet skal ryddes fredag, når i går på weekend. Også for pinde og sten. Ellers bliver rummet ikke gjort rent.

På madpakken skal der være synligt navn. Nævn gerne for jeres barn hvilken madkasse de har med, så de selv kan genkende den. Lav evt. et kendetegn. Vi har mange madkasser som er ens. Husk også drikkedunk.

D. 10 januar er det Sydbyens fødselsdag. Denne dag bliver selvfølgelig en festdag, som vi glæder os meget til at fejre sammen med børnene.