Børnehaven maj 2019

Fælles Forældre kaffe i børnehaven

Nyhedsbrev for børnehaven - Maj 2019

Øst

Vi byder velkommen til Silja som er ny pige på stuen.

I maj måned har vi valgt en ny vinkel på vores projekt verden rundt. Vi vil forsøge at gøre en lille forskel, samt øge børnenes opmærksomhed på verdens klima. Derfor er alle børnene blevet gjort til Ramasjang Reddere, som de sandsynligvis har fortalt om. J

Vi går små ture for at samle skrald og vi taler om hvordan vi alle sammen kan være med til at gøre en forskel for at passe på vores dejlige jord.

Vi øver ”Ramasjang Redder Verden” sangen – den kan findes på Youtube!

For at passe på bierne ude i naturen skal vi have plantet nogle nye planter og blomster på legepladsen. Dette gør vi i forbindelse med vore miniprojekt ”Forår” som vi har i uge 21.

Maj måned skulle vejret gerne blive godt, så vi kan være en masse ude. Derfor er det vigtigt at børnene har fået solcreme på hjemmefra – vi smører dem igen til middag herovre. Derudover må alle børn gerne medbringe en solhat for at passe på de små fine hoveder.

Vest

I maj måned siger vi velkommen til Aayan, der starter på Vest.

Maj byder vejrmæssigt på alt slags vejr, så hold øje med vejrudsigten og opdaterer gerne garderoben derefter.

Når solen skinner, bruger vi legepladsen så meget som muligt, derfor er det vigtigt, i husker at give solcreme på hjemmefra om morgenen.

Vi spiser også gerne madpakker og frugt ude, derfor vil vi gerne opfordrer jer til, at huske skeer og andet der skal bruges til at spise indholdet i madpakken.

Ellers vil vi bruge maj måned på, at snakke om, hører og se, nogle af H. C. Andersens eventyr bl.a. den grimme ælling, som vi allerede er gået lidt i gang med at snakke om.

Fyrtårn

Vi skal til at afslutte vores projekt “verden rundt”

Der vil være fernisering onsdag d. 29 maj Her er man velkommen til at komme til kaffe og kage og kigge på det vi har lavet.

Vi vil i uge 21….

Have et lille forårs projekt

Her vil vi plante og så lidt forskellige ting Vi er allerede godt igang på stuen

Solen er rigtig kommet frem og alle børn skal have solcreme på hjemmefra, når de kommer. Vi giver på igen ved middagstid.

Vi vil når vejret er godt være meget ude og vi vil også spise madpakker og frugt ude.

Vi vil derfor rigtig gerne have, at børnene selv har skeer og gafler med i madkassen hvis de skal bruge dem.

Fælles

Man kan nu melde sommerferie ind i Tabulex og i må meget gerne melde ind både når jeres børn kommer og holder fri i alle ugerne. Husk at gemme det indtastede.

Fælles forældrekaffe onsdag den 29 maj 2019. kl 14.30-16.