Børnehaven marts 2019

Nyt fra dit barns børnehave

Øst

Så starter vi endnu et projekt som er fælles for børnehaven. Vi har valgt at kalde det: Verdens lande. Vi har så på Øst udvalgt 3 lande som vi vil arbejde med. Det bliver Hawaii – Afrika – Ecuador. I projektet vil vi derfor arbejde med Savannen, junglen og den eksotiske del af verden. Vi vil gå dybere ind i forskellige emner som: Mad, Flaget, Dyreliv, flora, klima, befolkning, bolig forhold, danse og meget mere.
Som altid vil vi arbejde ud fra emnet i vores morgenopgaver og sproglig opmærksomhed.

Vest

I den kommende måned skal vi starte op på et nyt projekt der hedde "Verdens lande" Vi tager fat i Danmark til at starte med og ser hvad det udvikler sig til. Det betyder at vi skal klippe danmarksflag, mariehøner, svaner, marguritter osv. Vi har også overvejet en soldat/gardehusar, den lille havfrue og dronningen, så vi må se hvor vi ender, men ideer er der rigelig af.
Vi skal synge der er et yndigt land, samt nogle af de gode gamle klassiske børnesange som "Lille Lise" og "Se den lille kattekilling".

Fyrtårnet

De næste par måneder har vi projekt verdens lande. Vi skal lære mester Jacob sangen på flere forskellige sprog, også skal vi “besøge” og lære om forskellige lande og deres kultur. Vi regner med at projektet udvikler sig og at vi derfor finder ud af hen af vejen, hvor tankerne og flyveren flyver os hen.

1. marts bryder vi Daris, Rosa, Siri og deres familier velkommen på fyrtårnet. Fra midten af marts siger vi velkommen til Ava og hendes familie.
Tag godt imod dem alle.

Fælles

Nu er det blevet forår ifølge kalenderen, så håber vi vejret følger med og vi kan fortsætte med at komme ud og lege i forårssolen. Vi vil stadig gerne have flyverdragt med, da jorden sagtens kan være kold fra morgenstunden, men tjek vejrudsigten og giv evt. en tynd hue, termotøj og kondisko med - vi håber på det bedste. Udover dette skal der minimum være 2 sæt skiftetøj.
En opfordring til jer forældre er, at hjælpe jeres børn med at lægge/hænge tøjet frem, så de selv har mulighed for at få fat på tøjet.
På forhånd tak for hjælpen.