Satellitten februar 2019

Nyt fra Satellitten

Vi har afsluttet projekt ”Villads fra Valby”. Det endte med en hyggelig formiddag på Antvorskov skole.

I februar måned vil vi arbejde med tal og bogstaver til morgenopgave og samling. Børnene er blevet rigtig dygtige til både at skrive navn og dato på morgenopgaverne.

I uge 7 er der vinterferie for både børn og voksne, vi vil derfor opholde os i børnehaven denne uge. I skal dog, som udgangspunkt, benytte Satellittens garderobe og køleskab.

I februar og marts måned vil Anni, Mette og Malene på skift gå fra og udfylde brobygningsskemaer til skolen. I vil få dem hjem, så I kan tilføje Jeres kommentarer. Herefter vil alle forældre få muligheden for en samtale med Jeres barns primærpædagog. Der vil senere komme opslag med mulige samtale tidspunkter, hvor man kan skrive sig på.

Den 10. april vil vi opføre Forårskoncert i Antvorskov kirke kl. 16.30.

Dimissionen i Satellitten bliver i år afholdt fredag d.21. juni kl.10. Det er en betydningsfuld dag for børnene og har I ikke selv mulighed for, at tage fri, vil vi appellere til, at et familiemedlem eller en ven af familien deltager.

Vi er i en tid med masser af vådt tøj – køb evt. et par regnbukser der kan gå udenpå flyverdragten til de meget våde dage. Husk at give dit barn skiftetøj med. På disse våde dage kan det være en god idé, at tage den våde dragt med hjem og tørre den da vi, selvom vi gør hvad vi kan, ikke kan love at alt tøjet er tørt til næste dag. Det er ligeledes vigtigt, at der er hue, vanter og en varm trøje i garderoben. Navn i tøj/fodtøj er en stor hjælp, når vi finder tøj rundt omkring og når vi tager tøj ud af tørreskabet.

Vi vil bede jer om, at benytte de blå overtrækssko i vådt vejr – I finder dem i forgangen.

Satellittens direkte tlf. 23 93 39 26.   

Venlig hilsen Mette, Anni, Amela, Malene og Malene