Satellitten januar 2019

Godt nytår

Godt nytår og velkommen tilbage efter juleferien – nu tager vi hul på anden halvdel af børnenes tid i Satellitten.

Tak for det fine fremmøde fra jer forældre til december måneds aktiviteter.

Fra nu af vil vi holde lidt længere samling - dette vil både foregå i de tre faste grupper og andre små grupper. Her vil vi blandt andet arbejde med ”Fri for mobberi”.

Ud over at skrive navn på morgenopgaven, skal vi begynde at skrive dato på.

Den 10. januar fylder institutionen 36 år. Vi fejrer fødselsdagen sammen med børnene, med sang og fødselsdagsboller.

I samarbejde med 0. klasserne på Antvorskov skole skal vi have et brobygningsprojekt, der hedder ”Villads fra Valby”. Vi vil læse bogen og lave forskellige opgaver omhandlende bogen. Projektet slutter onsdag d. 23. januar, hvor vi skal på Antvorskov skole fra kl. 9.45-12 – mødetid 9.15.

I løbet af januar måned vil alle børn komme på tur til biblioteket – hold øje med opslag ang. dato og tidspunkt.

I denne måned skal vi sige velkommen til Malene, som skal være her i 4 mdr. Vi skal desværre også sige farvel til Maria, som skal tilbage på sin skole igen. Hun har sidste dag fredag d. 18. januar.

Vi har brug for hjælp til, at holde styr på børnenes ting i garderoben. Derfor vil vi appellere til, at I hver morgen eller eftermiddag tjekker om der er sutsko, hue, vanter, skiftetøj osv. Gør det nemt for dit barn, tøjet skal være nemt at nå og få fat på. Det er koldt og vådt udenfor på denne årstid og vi er ude hver dag i tidsrummet 12-14, det er derfor vigtigt at børnene kan holde varmen og kan skifte tøj, hvis de skulle blive våde.

Med venlig hilsen

Anni, Mette, Amela, Maria og Malene