Satellitten juni 2019

Den sidste tid i Satellitten

Den 7. juni kommer Sabine tilbage fra uddannelse. Vi siger velkommen til Sabine og farvel til Amela, som har været her mens Sabine studerede.

Tirsdag d. 11. juni og torsdag d. 13. juni skal vi have "Buddydage" for de kommende Satellitbørn. De nye børn bliver vist rundt af vores børn, som vil vise og fortælle hvad man kan lave, når man går i Satellitten. Da alle børn har fået tildelt en Buddy, er det vigtigt at børnene er her disse dage.

Fredag d. 21. juni holder vi dimissionsfest kl. 10-11.30.

Vi forventer, at alle børn har mindst én forælder eller et andet familiemedlem som deltager, da denne dag betyder rigtig meget.

Vi vil starte med at holde en tale og bagefter kalde alle børn op, et barn af gangen, som så vil modtage et diplom samt deres gule mappe og en "hue". Bagefter serverer vi "champagne" og kransekage.

Dimissionsdagen er dagen hvor vi officielt siger farvel. Da vi jo skal sige farvel til en del børn, markerer vi barnets sidste dag ved at synge en "farvel og tak" sang som afslutning på tiden i Sydbyen. Vi har besluttet at børnene ikke skal dele noget ud ved denne lejlighed - men det er vigtigt at I orienterer personalet om, hvornår Jeres barn har sidste dag, så vi kan sige ordentligt farvel til hinanden. Giv os venligst besked om, hvornår Jeres barn har sidste dag i institutionen, ved at skrive datoen ud for jeres barns navn på sedlen der hænger i garderoben.

Husk at børnene kun kan gå i Satellitten til og med den 31. juli – herefter skal I benytte Jer af skolens SFO, såfremt I har tilmeldt Jeres barn pr. 1. august.

Mandag d. 24. juni holder vi Sct. Hans fest her I Sydbyen. Vi synger sange og tænder Sct. Hans bålet kl. 10 – hvorefter der vil være saftevand og popcorn til alle børn.

Torsdag d. 27. juni deltager vi i et arrangement på Nytorv i forbindelse med Slagelse festuge. Dagen vil byde på lidt forfriskninger i form af juice, frugt og en bolle samt underholdning for børnene. Der vil komme nærmere info om afgangstid på tavlen og Tabulex.

I juli måned vil vi være slået sammen med børnehaven og opholde os i hovedhuset. Som udgangspunkt skal I stadig benytte garderoben og køleskabet i Satellitten.

Rigtig god sommer og tak for lån af Jeres dejlige børn.

Satellittens direkte tlf. 23 93 39 26.

Venlig hilsen

Mette, Sabine, Anni og Amela og Malene