Satellitten september 2019

Rystesammen tur

SATELLITTENS NYHEDSBREV SEPTEMBER 2019

Så er vi i gang!

Vi er nu ved, at lære jeres dejlige børn at kende og børnene er ved at falde godt til i Satellitten.

I opstartsperioden vil vi lege forskellige lege udendørs og til samling, så børnene får nogle redskaber i ”rygsækken” til hvordan en leg kan foregå – vi har endda allerede observeret, at de selv leger legene på legepladsen.

Til samling vil vi blandt andet beskæftige os med ”Fri for mobberi”. Vi har en kuffert med billeder vi taler ud fra. Billederne viser forskellige situationer børn kan være i. Vi taler om, hvad der sker på billederne, aflæser ansigtsudtryk og finder løsninger på problemer. Vi skal behandle hinanden ordentligt, så er det rarest at være her. Indtil videre har vi masseret hinanden to og to ud fra en historie eller sang. Tanken med dette er, at den man rører ved driller man ikke.

Torsdag d. 19. september skal vi på en heldagstur til spejderhytten på Thorvaldsensvej, vi glæder os til en rigtig hyggelig dag med børnene samt til at se jer til kaffe, the og kage om eftermiddagen. Husk at give os besked, hvis I ikke har mulighed for at komme og vi skal tage jeres barn med tilbage til institutionen (nærmere info følger). Denne dag vil være afslutning på vores ”Ryste sammen” projekt. Herefter vil vi arbejde med projekt ”Min fantastiske krop”, som vil vare til og med oktober måned.

Vi oplever at rigtig mange børn har mad med indpakning, som de ikke selv kan åbne (ostehaps, salami, figenstænger, smoothies osv.). Det vil være en stor hjælp for os, hvis I vil åbne det hjemmefra. Det giver meget uro når vi spiser madpakker, at børnene ofte må bede om hjælp til at åbne.

Det er en rigtig god ide, at skrive navn på madpakke, drikkedunk og tøj – det gør det meget nemmere for os. Vi håber I vil være behjælpelige med, hver dag, at holde orden på jeres barns rum – tjekke at tøj og sko er der samt at der altid er skiftetøj.

Vi glæder os til et år med jeres børn.

Mvh

Mette, Anni, Amela og Malene

Tlf. Sat. 23933926