Vuggestuen april 2019

Spændende nyheder fra vuggestuen

Små Lærker:

I april måned starter vi op på musik med Merethe fra musikskolen. Skovlærker er lukket i tidsrummet 9-10, så de børn der kommer der skal afleveres hos sanglærkerne.Vi havde musik i tirsdags, og det var rigtig hyggeligt at have Merethe på besøg. Børnene var rigtig godt med, og vi blev præsenteret for mange nye sange.
Vi fortsætter med at lave forårs og påske aktiviteter i april måned.

Vi holder påskefrokost onsdag d. 10 april. Der behøver børnene ikke frokost madpakker med, vi anbefaler dog at alle børn har en ekstra mad med i frugtmadpakken.

NU begynder det gode vejr at komme. Vi vil derfor begynde på at være mere udenfor om formiddagen. Derfor er det vigtigt at jeres barns garderobe er opdateret i forhold til regntøj og termotøj. En lille tynd hue kan nogen dage være nødvendig.
HUSK at tjekke at jeres børn har ekstra tøj i kassen på badeværelset.

Store Lærker:

I april siger vi farvel til Toke der starter på Vest.

Vi nærmer os påsken, og derfor holder vi påskefrokost onsdag d.10 april, så denne dag kan i nøjes med at sørge for en frugtmadpakke. Derudover vil vi lave påskepynt, gemme påskeæg og lave påskehemmeligheder.

Vi fortsætter med musikforløbet med Merethe fra Slagelse musikskole, og børnene skal være her senest 9.30 hver tirsdag.

I april måned har vi vores udeliv, hvor de ældste børn på stuen tager på små ture i nærområdet. Det er Aayan, Hector, Thea, Huxi, Melia og Alma der skal først på udeliv, og det er fra onsdag d.24 april og der er mødetid senest kl.9.00. Der skal være turmadpakker, og det vil sige ingen ”smatmadder” (Makrel, hønsesalat m.m) og gerne ”klap-sammen” madder. På de første ture vil vi have fokus på hvordan vi passer på naturen og samle skrald ind.

Vær opmærksom på at der vil være nogle ændringer i huset fredag d.5.4 på grund af Ibs reception. Når i afleverer om morgenen skal i igennem lågen til Satelitten og ned ad trapperne. Se den seddel i vil få udleveret.

Mange hilsner Små og Store Lærker.