Vuggestuen januar 2019

Godt nytår

Sanglærker og Skovlærker:

I december sagde vi farvel til Malou, Silje og Inaya og i januar skal Kris starte hos Store Lærker. Samtidig har vi sagt velkommen til Andrea som er startet hos Skovlærkerne, og til Ismahan, Lucas og Elli som starter hos Sanglærkerne.

I januar vil vi arbejde med krop og sanser. Det vil sige at, vi skal prøve vores krop af, lave forhindringsbaner, bruge sange med bevægelser og fagter, samt snakke og synge om hvad kroppen består af.
Derudover vil vi udfordre vores sanser ved at føle forskellige ting – både med hænder og fødder. Vi skal bruge instrumenter, finde bamser der gemmer sig og meget mere.

Vi er gået den kolde tid i møde, og derfor skal der være hue, varme vanter og varme støvler på garderoberne, samt en varm trøje til at have indenunder flyverdragten.
Når i afleverer og henter jeres barn skal i benytte de blå futter til jeres sko. Vi befinder os meget på gulvet, og i denne våde tid bliver gulvene hurtigt våde og beskidte. De blå futter hænger både ved hoveddøren og i begge garderober.

Større søskende bedes blive i garderoben da de skaber en del uro for de mindste børn på stuen.

Vi glæder os meget til et nyt år sammen med alle jeres dejlige børn.

Store Lærker:

Så er 2019 i gang, og vi håber at i alle har haft en god jul og er kommet godt ind i det nye år.

I december sagde vi farvel til Andreas og Atlas, og i januar byder vi velkommen til Kris og hans familie.

I januar har vi fokus på Eventyr. Vi udvælger et eventyr som vi vil lave en historiekuffert ud fra, læse historien, lave ”rekvisitter” og snakke om hvad der sker i eventyret.

Torsdag d.10 januar er det Sydbyens fødselsdag, og det fejre vi sammen med børnehaven kl.10.00 med boller og sang.

Vi skulle have haft en ny studerende pr. 1.12.18, men i stedet har vi fået Christina D som vikar hos os, og hun skal være her til og med 31.05.19.

Det er koldt nu, og derfor skal der være vanter, vinterstøvler, en varm trøje/termotøj, hue og flyverdragt på garderoben. Vi vil gerne opfordre til at i har prøvet vanterne hjemme først fordi vi oplever at nogle vanter er meget svære at få på. Og HUSK navn i alt, også vanterne.

Når i henter jeres barn oppe hos de små lærker bedes de større søskende vente ud i garderoben. De større søskende kan hurtigt blive for overvældende for de mindste nye lærker. På forhånd tak J

Mange Nytårshilsner

Personalet i Lærkereden.