Vuggestuen juni 2019

Sommerhilsen fra vuggestuen

Små Lærker:

Nu er det blevet juni måned og vi vil forsat arbejde med udeliv og temaet krible-krable.

Det betyder også at musikforløbet med Merethe er ved at være ved en ende, og at vi skal sige tak for i år.

Årets bedsteforældredag var rigtig hyggelig, på trods af regnvejret, og vi har nu fået plantet nogle rigtig flotte blomster der pynter ude på vores legeplads.

Tak for den store opbakning om vores arrangement.

Vi skal sige farvel til Hassan og Hussein, som starter hos store Lærker og velkommen til Müzeyyen der skal starte inde hos skovlærkerne.

Derudover skal vi sige farvel til Lisbet som stopper fredag den 21 juni da hun skal på barsel.

Da solen er begyndt at skinne og varme så dejligt, betyder det at børnene hver morgen skal smøres ind i solcreme og at solhatten skal med, så den er på garderoben.

Da børnene ikke har været vant til at skulle have på solhatte på, ser vi gerne at man der hjemme øver med sit barn at det skal beholde solhatten på.

Selvom vejret er dejligt og solen skinner, opfordrer vi til at man bruger de blå futter, ved aflevering og afhentning, så vi undgår at få sand osv. ind på stuerne.

 

Store Lærker:

Vi har sagt farvel til Ariam og Hector som er startet i børnehaven, og velkommen til Hassan og Hussein samt deres familie.

Vi har stadig et par musiktirsdage med Merethe tilbage, og torsdage formiddage er det krop og bevægelse vi har fokus på.

Vi havde bedsteforældredag i maj, og det var en meget hyggelig dag. Vi er meget glade for den store opbakning, og tak for de mange blomster der nu pynter i vores gårdhave.

Sommerferien nærmer sig, og det er nu at du/i skal skrive sommerferien ind i Tabulex! Alle har brug for ferie, - også små børn J.

Camilla går på barsel, og har sidste dag tirsdag d. 18 juni.

Vi får ingen studerende i efteråret og derfor er Amela hos store lærker indtil 30.11.19.

 

Mange solhilsner Små og Store Lærker.