Vuggestuen maj 2019

Maj nyheder

Maj 2019

Små Lærker:

Vi siger farvel til Frida og Andrea, som er startet hos store lærker og velkommen til Logan der starter hos sanglærkerne samt Alma og Lærke der starter hos skovlærkerne.

Her i maj måned, fortsætter vi med at have musik med Merethe fra musikskolen hver tirsdag i tidsrummet 9-10.

I maj måned starter vi på et nyt tema udeliv, hvor vi bl.a. vil finde forskellige krible-krabledyr når vi er ude, og lave nogle kreative dekorationer til ophæng på stuerne.

Tirsdag den 21 maj fra 9.00-11.30 holder vi bedsteforældredag på stuerne. Man er velkommen til at medbringe en blomst, så vi kan få pyntet vores legeplads med lidt flotte farver.

HUSK at være opmærksom på at det ikke er en giftig blomst, da blomsterne vil blive plantet i børnehøjde.

Det gode vejr er begyndt at komme og solen er begyndt at varme så dejligt.

Vi vil derfor begynde på at være mere udenfor om formiddagen. Derfor er det vigtigt at jeres barns garderobe er opdateret i forhold til regntøj, termotøj og relevant fodtøj. En lille tynd hue kan nogen dage være nødvendig. Det betyder også at børnene hver morgen skal smøres ind i solcreme hjemmefra.

HUSK at tjekke at jeres børn har ekstra tøj i kassen på badeværelset.

Store Lærker:

Vi har sagt farvel til Aayan som er startet i børnehave og byder Frida og Andrea samt deres familier velkommen.

I maj fortsætter vi med musik med Merethe hver tirsdag, og fra d.14.maj er det Arthur, Muskan, Signe, Caroline, Lauge, Kris, Yelda, Vincent, Thor og Emma der skal have musik.

De næste 4 torsdag har vi ekstra fokus på krop og bevægelse. Her vil vi både lave nogle struktureret forløb i rytmikrummet og på legepladsen. Desuden vil vi have fokus på bevægelse på vores udelivsture.

I Uge 21 har vi legepladsuge hvor vi skal gøre vores legeplads sommerklar. Sammen med børnehaven skal vi så, plante og lave pynt til legepladsen.

Fredag d.24.05.2019 har vi bedsteforældredag og vi glæder os til en hyggelig formiddag med en masse bedsteforældre. Det er vigtigt at give besked på stuen hvis jeres barn skal med bedsteforældrene hjem.

Jeanette skal snart på barsel, og hendes sidste dag er mandag d.20.05.2019. I hendes sted kommer Rikke Nielsen som var vikar hos Store lærker sidste efteråret. Rikke starter mandag d.27.05.

Nu er sommeren på vej, og med den kommer der forhåbentligt en masse sol. Det betyder at i skal smøre jeres barn ind i solcreme om morgenen og så vil vi her smøre børnene ind igen efter middag. Vi sørger for den solcreme de får på her, så i skal ikke tage noget med hjemmefra.

Fredag d.31.05 er der lukket i Sydbyen (dagen efter Kristi Himmelfartsdag), man kan få nødpasning gennem kommunen. Hold øje på Tabulex efter tilmelding hvis det er nødvendigt.

Mange Hilsner

Personalet hos Små og Store Lærker.

                        (nyt vindue)