Vuggestuen marts 2019

Så er der spændende nyheder fra dit barns vuggestue

Små Lærker

I marts arbejder vi med udeliv, forår og musik. Her i slutningen af marts kommer musikpædagogen Merete fra musikskolen og laver musikforløb. Det bliver opdelt i 2 forløb af seks uger ad gangen.

Børnene grupperne ser således ud;

Gr.1: Andrea, Frida, Hassan og Hussain.

Gr.2: Malthe, Astrid, Lilli og Sebastian.

Det er vigtigt at børnene kommer her kl. 8.30, så vi kan være klar til kl. 9. Vi sørger for at give besked via tabulex hvornår musikforløbet starter.

Skovlærkerne

Tusind tak for den gode modtagelse af vores sjov i garderoben. Det har været dejligt at se og høre hvordan i sammen med jeres børn har prøvet tingene af. I marts måned vil vi stadigvæk forsøge os med kreative indslag i garderoben. Her vil i have mulighed for i fællesskab med jeres børn at lege og prøve forskellige ting af. Hver uge sætter vi en seddel op hvad vi laver i denne uge.

Vi vil prøve og lave både nogle forskellige ting som siger lyde, men også lave noget kreativt i forbindelse med foråret. Følg med i vores garderobe.

Vi har sagt farvel til Yelda som er startet hos Store Lærker.

Sanglærkerne

Nu er årstiden til at vi i igen kan begynde at bruge vores legeplads, så når vejret tillader det vil vi give børnene tøj på og gå ud og lege og kigge efter forårstegn.  

I forbindelse med temaerne forår og musik, vil børnene lave lidt forskelligt flot forårspynt som vi vil pynte stuen med, samt synge nogle forårssange og sange som indbyder til at bruge instrumenter (eventuelt instrumenter vi selv laver).

Store Lærker

Vi har sagt farvel til Siri som er startet på Fyrtårnet, og velkommen til Yelda og hendes familie.

I marts måned vil vi have fokus på påskeforberedelser. Vi vil klippe påskepynt og lave små påskehemmeligheder.

Tirsdag d.26 marts startet vi musikforløb med Merethe fra Slagelse Musikskole op. Vi deler børnene op i 2 grupper og hver gruppe får 6 gange. Det bliver hver tirsdag og børnene skal være her senest 9.30 så vi kan få en rolig start.

Gruppe 1 er: Alma, Aayan, Hector, Ariam, Melia, Thea, Huxi, Kamma og Sandra. Og det er denne gruppe der starter d.26 marts og 6 tirsdage frem (ikke i ugen op til påske).

Fredag d.15 marts har vi forældrekaffe fra kl.14.00 – 15.30, og vi håber mange af jer har tid til lidt hygge på stuen.

Mange Hilsner

Personalet fra Små og Store Lærker.

.