Vuggestuen november 2019

  

 

Lærkereden November 2019.

 

Små Lærker: Vi siger farvel til Sebastian og Amy der skal starte hos Store Lærker, og byder velkommen til Alfred og hans familie.

Også et velkommen til Margueritte der starter hos Sanglærkerne som pædagogmedhjælper i stedet for Vinni

I november vil vi have fokus på det kreative. Julen nærmer sig og vi vil hygge med blandt andet at lave julepynt.

 

Alle børn skal have 2 sutter med navn på som skal blive i vuggestuen. Derudover også en nusseklud som skal blive i vuggestuen.

Der er nu brug for flyverdragt, hue og vanter til de ældste børn.

Store Lærker: Vi har sagt farvel til Lauge og Emma som skal starte i børnehaven, og byder Sebastian og Amy samt deres familier velkommen hos Store Lærker.

I november vil vi have fokus på sanserne. Vi vil føle, smage, lytte, se og lugte til forskellige ting. Det er primært til samling at vi sætter fokus på en af sanserne.

Derudover nærmer julen sig hastigt, og derfor skal vi i de næste uger lave/klippe julepynt og bruge meget glimmer!

Det er blevet koldt nu så derfor skal alle børne have flyverdragt, termotøj, vinterstøvler, hue (elefanthue) og vanter med. Vi vil helst have luffer og ikke fingervanter, og af hensyn til sikkerheden må børnene ikke have halstørklæde på ude på legepladsen.

Fælles: I skal gå ind på Tabulex og skrive om jeres barn kommer d.23 december og d.2 og d.3 januar. Dette af hensyn til hvor meget personale der skal være i disse dage. Skal i bruge pasning mellem jul og nytår er der tilmelding via Tabulex, og det er ikke Sydbyen der er åben.

Mange hilsner

Personalet fra Små og Store Lærker.