Vuggestuen oktober 2019

Nyheder

 

Små Lærker: Vi siger farvel til Emil der starter hos Store Lærker, og byder Mason og familien velkommen hos Sanglærkerne.

Vi vil den næste periode være meget kreative, derfor vil det være godt hvis børnene har tøj på der godt må komme en plet på.

I uge 41 har vi sundhedsuge. Vi kommer til at have fokus på krop og bevægelse. Vi vil snakke om kroppen, synge om kroppen og om torsdage holder vi en maddag. Det vil sige at torsdag d.10.10 skal alle kun have en lille madpakke med. Mere info følger.

Vi går en kold tid i møde, og der kan godt være lidt fodkoldt på stuerne derfor skal alle have sutsko på. HUSK navn i sutsko, på tøjet og på sutterne.

Hvis jeres barn kravler er det en god ide at de får strømpebukser inden under bukserne så de ikke får kolde ben.

I uge 42 er det efterårsferie for en del børn og voksne, og det betyder at i vil kunne komme til at se lidt andre ansigter end i plejer, og at Store Lærker er der mere end de plejer.

Store Lærker: I oktober starter Signe og Caroline i børnehaven, og vi byder Emil og hans familie velkommen hos Store Lærker.

Vi vil gerne sige stort tak for jeres opbakning til vores forældrekaffe på stuen, og vores fælles spisning forleden. Det var utroligt dejligt at så mange af jer havde tid og mulighed for at hygge lidt med os.

I uge 41 er det sundhedsuge og her vil vi have fokus på hvad der er sundt og godt for kroppen. Vi vil smage på forskellige frugter og grønsager hver dag til samling. Vi vil lave forskellige motoriske aktiviteter på legepladsen så som kaste/gribe, motorikbane og ”kongens efterfølger”. Herudover skal vi have et vaske-hænder-kursus, hvor vi læser ” Prinsessen der ikke ville vaske hænder”.

Vi vil også have fokus på selvhjulpenhed, og det må i meget gerne støtte op om hjemme.

I uge 42 er der efterårsferie, og derfor er der en del voksne der har ferie. Det betyder at vi måske er længere tid oppe hos de små lærker om morgenen, og går tidligere derop om eftermiddagen.

FÆLLES:

Torsdag d.10 oktober er vi med til ”Bag for en sag” Det betyder at der i hele huset, undtagen hos Små Lærker, vil blive bagt forskellige småkager og kager. Dette bagværk kan i købe om eftermiddagen for en lille sum, og alle pengene går til at støtte børnetelefonen.

Mange hilsner Små og Store Lærker