Børnehaven november 2020

Efterår

Fyrtårnet:

Så er november måned kommet og det er blevet tid til forberedelse til jul. Pga. omstændighederne med COVID-19 kan vi desværre ikke lave en bedsteforældre jule klippedag, men vi håber på, at vi kan gøre det til næste år.

Der er noget, som selv ikke COVID-19 kan ændre på og det er, at vi skal lave en masse jule pynt. Traditionen tro så har Sydbyen drille/hyggenisser, som kommer på besøg den sidste dag i november. Det bliver spændende hvad de kan finde på i år.

Vi begynder, at øve julesange fra midt november, så vi kan være rigtig gode til vi når december.                

Vest:

Mandag d 2/11 siger vi velkommen til vores nye pædagog Janne, vi glæder os til at lære hende af kende. Vi vil derfor i november holde samling sammen, larver og sommerfugle så Janne lærer børnene at kende og se hvor dygtige børn vi har på Vest. 

Nu går vi ind i november, og det betyder at vi til morgenopgave skal lave en masse julepynt, så vi er klar til december. 

Øst:

I november byder vi Valdemar velkommen på Øst. Vi håber han bliver glad for at være her.

November måned står i julens tegn. Vi forbereder julepynt til nisserne, som vi håber de kommer og hænger op den sidste dag i november.

Onsdag den 18. går vi på tur ud i det blå. Mødetid kl. 9.
Onsdag den 25/11 laver vi bål.


Månedens sang: I en skov en hytte lå
Månedens historie: Rødhætte

Fælles:

Vejret er begyndt at blive mere blandet. Det er derfor vigtigt med tøj til al slags vejr.
Det er vigtigt at alle børn medbringer: termotøj, regntøj, vinterjakke, tynd hue, vanter, gummistøvler, termostøvler, sutsko samt skiftetøj (mindst to sæt).

Til sidt vil vi gerne opfordre til at i husker at skrive i Tabulex, hvad tid i henter jeres børn eller sige det os om morgen. Dette vil hjælpe os meget i, hvornår vi skal pakke jeres barns tasker.