Satellitten februar 2020

Vinterferien kalder

 

 

I februar måned skal vi arbejde med et Brobygningsprojekt. Projektet hedder ”Villads fra Valby”, alle børnehaver og 0.klasser arbejder med dette emne. De fleste morgenopgaver i februar måned vil omhandle Villads fra Valby. Vi skal også læse historier om Villads til samling.

Børnene er blevet rigtig dygtige til at skrive navn og dato på morgenopgaverne, det arbejder vi videre med og vi sætter nu fokus på at børnene får kendskab til bogstaverne.

I uge 7 er der vinterferie for både børn og voksne, vi vil derfor opholde os i børnehaven denne uge. I skal dog, som udgangspunkt, benytte Satellittens garderobe og køleskab. Husk at skrive på Tabulex, om dit barn kommer eller holder fri.

Vi holder Fastelavnsfest fredag d. 21. februar i hele institutionen. Kl. 10.00 starter vi med at synge fastelavnssange i børnehavens café. Derefter slår vi ”katten af tønden” i Satellitten – måske vi er heldige, at der falder noget lækkert ud af tønden. Senere er der hjemmebagte fastelavnsboller til alle børn.

Den 26/2 skal vi i Slagelse Teater og se en forestilling der hedder ” Villads fra Valby sikker i trafikken” I hører nærmere om afgangstidspunkt. Vi vil også besøge Antvorskov skoles legeplads i løbet af måneden. Nærmere info følger.

I februar og marts måned vil Anni, Mette og Malene på skift gå fra og udfylde brobygningsskemaer til skolen. I vil få dem hjem så I kan tilføje Jeres kommentarer. Herefter vil alle forældre få muligheden for en samtale med Jeres barns primærpædagog. Der vil senere komme opslag med mulige samtale tidspunkter, hvor I kan skrive jer på.

Dimissionen i Satellitten bliver i år afholdt fredag d.19. juni kl.10. Prøv at få et par timer fri om formiddagen så I kan deltage – det er en STOR dag for børnene.

Tak fordi I har taget godt imod vores tiltag om mere orden i garderoben. Det er nemmere når tøjet ikke er i en stor taske.

Vi er i en tid med masser af vådt tøj – køb evt. et par regnbukser der kan gå udenpå flyverdragten til de meget våde dage. Husk at give dit barn skiftetøj med. På disse våde dage kan det være en god idé, at tage den våde dragt med hjem og tørre den da vi, selvom vi gør hvad vi kan, ikke kan love at alt tøjet er tørt til næste dag. Det er ligeledes vigtigt, at der er hue, vanter og en varm trøje i garderoben. Navn i tøj/fodtøj er en stor hjælp, når vi finder tøj rundt omkring og når vi tager tøj ud af tørreskabet.

 

Venlig hilsen Mette, Malene, Amela, Mie og Anni.