Satellitten marts 2020

Førskolesamtaler

Det er snart tid til ”Førskolesamtaler”. I bedes skrive jer på en tid – sedlerne vil blive hængt op på whiteboardtavlen i garderoben, i løbet af denne uge. Tag fat i dit barns primærpædagog, hvis I har brug for at aftale et andet tidspunkt, end de muligheder der er. Inden samtalerne vil I få en mail tilsendt med et link til et skema, som I skal udfylde og gemme. Det vi har skrevet vil I få med hjem i en kuvert, så I har mulighed for, at læse det inden samtalen og kunne kommentere på det. Vi vil gennemgå det vi hver især har skrevet og derefter vil skolen få adgang til at læse skemaerne. På den måde får skolen en ide om børnenes kompetencer og potentialer. Det er vigtigt at I skriver hvordan I ser og opfatter Jeres barn.

Den 9. marts starter Amalie i praktik hun læser til pædagog. Hun skal være her i 7 uger.

Vi skal i de næste måneder arbejde med miljø og genbrug. Vi vil bl.a. sætte fokus på skrald, som vi skal ud at samle og lære at sorterer. Vi skal se små film om bæredygtighed og besøge en genbrugsbutik m.m. Vi vil fortsat arbejde med tal og bogstaver samt øve ugedage, måneder, årstider, adresser og fødselsdage.

Fredag d. 19. juni holder vi Dimission her i Satellitten kl. 10. Denne dag betyder meget for børnene, så hvis I ikke selv har mulighed for at deltage, vil det være rigtig godt, at lade et familiemedlem eller god ven af familien deltage.

Hvis Jeres barn, inden skolestart, udmeldes pr. 31. juli behøver I ikke at foretage Jer noget - udmeldingen sker helt automatisk. Skal jeres barn udmeldes tidligere, gør I det digitalt - direkte til Pladsanvisningen.”.

Satellittens direkte tlf. 23 93 39 26.

Mvh

Mette, Anni, Amela, Malene og Mie.