Satellitten oktober 2020 (1)

Satellitten oktober 2020

I oktober måned vil vi fortsat arbejde med projekt ”Min fantastiske krop”. Uge 41 er Sundhedsuge i hele kommunen, vi finder emnet vigtigt og vil blandt andet snakke om forskellen på sund og usund mad, og smage på forskellige frugter og grøntsager, lege bevægelseslege ude eller i Rytmikrummet, så vi får pulsen op.  Vi skal også læse og dramatisere ”Prinsessen der ikke ville vaske hænder” og på ”Vaske hænder kursus”. Hvert barn må meget gerne medbringe en reklame der indeholder billeder af både sund og usund mad (Bilka, Netto, Kvickly osv.)                                                                                                                                                                             

Uge 42 (efterårsferien) er vi slået sammen med børnehaven. I afleverer og henter jeres barn i hovedbygningen. Dog skal I fortsat anvende garderoben og køleskabet i satellitten (vi er i Satellitten hvis det er muligt).

Rigtig god ferie til dem der har fri.

Af hensyn til hygiejnen skal børnene have indesko med, ellers slæbes alt for meget jord og sand med ind på gulvet. Husk også regntøj, termotøj, gummistøvler og skiftetøj, da vi jo er ude hver dag i tidsrummet mellem 12-14.

Vi har brug for jeres hjælp ift. at skrive navn på jeres børns ejendele og hver dag at rydde op i jeres barns kurv. Husk at tjekke om det i får med hjem er jeres. Vi oplever indimellem at nogle af børnene mister overtøj og sutsko.

Vi vil arbejde med børnene i mindre grupper om formiddagen i det omfang det kan lade sig gøre. Dvs. at mens nogle er ude på legepladsen, kan vi tage mindre grupper ind på stuerne og arbejde med forskellige pædagogiske aktiviteter. Det kan bl.a. være Motorik, teater, dialogisk læsning, sprogstimulerende lege eller relations dannelse.

 

Satellittens direkte tlf. 23 93 39 26.

Venlig hilsen

Anni, Mette, Jeanette, Lærke og Malene