Store Lærker Sommerhilsen juni 2020

Sommerhilsen Store Lærker

Først en rigtig stor tak til jer forældre for en stor forståelse for alle de forandringer i hverdagen vi har budt jer. De sidste par måneder har været meget anderledes og ikke noget nogen af os har prøvet før, men i kan være stolte af jeres børn for de har klaret det utroligt godt. Vi fortsætter med at i hjælper jeres barn med at vaske hænder inden afleveringen, og at i afleverer i døren ind til stuen.

Sommerferien nærmer sig og jer der ikke har fået skrevet ferie ind endnu bedes gøre det hurtigst muligt. Og vær opmærksomme på at skrive komme/gå tider ind også!

Rikke er i lykkelige omstændigheder, og grundet covid-19 går hun på barsel allerede d.23.06.20. Mie som har været vikar i huset hele foråret kommer ned til Store Lærker i det næste år. Tag godt imod hende.

Vi fejrer Sankt Hans tirsdag d.23.06 sammen med børnehaven, og det bliver med bål, sange og popcorn. Vi starter kl.10.00 og sender heksen til Bloksbjerg.

Fra uge 27 er det sommerferietid, og det betyder at Små og Store Lærker er slået mere sammen i ydertimerne og hjælper hinanden. Så derfor er tingene måske ikke helt som de ”plejer”.

Ha en rigtig dejlig sommer!

Venlig Hilsen

Personalet Store Lærker