Vuggestuen april 2020

Forår, Tryghed og Nærvær

Små Lærker:

Kære alle vores dejlige små lærker

Hvordan har i det mon? Det er så længe siden at vi har set hinanden. Vi savner jer. Vi plejer jo at se jer hver dag. Vi synes i skulle have en lille hilsen, her i denne meget anderledes hverdag og tid. Vi tænker meget på jer og vi glæder os til at hverdagen bliver normal igen og vi kan ses hos små lærker igen.

Her er et lille nyhedsbrev for april måned. Vores første prioritet, hvis vi får lov til at komme tilbage til små lærker, vil være at skabe nogle gode trygge og rolige rammer jeres børn kan komme tilbage til. Vi vil arbejde stille og roligt med forårstemaet. Det vil sige at vi skal ud i det dejlige vejr og se om vi kan finde små krible krable dyr, se på træerne og blomsterne springe ud.

Vi har vores musikforløb med Slagelse musikskole. Men da vi endnu ikke helt ved hvornår vi kan starte op igen, kan vi ikke sige så meget om hvordan og hvorledes det kommer til at udarte sig. Vi håber selvfølgelig på at vi i en eller anden grad kan få glæde af det.

Den 26 maj havde vi planlagt bedsteforældredag. Denne dag har vi valgt grundet omstændighederne at flytte til d. 8 september. Og vi håber at se mange bedsteforældre til en hyggelig dag sammen med os.

Her i april siger vi velkommen til Mie som starter op i Marguerites barselsvikariat hos sanglærkerne, og i samme omgang siger vi god barsel til Marguerite.

Praktiske informationer.

Børnene skal have regntøj og termotøj med, så vi kan komme ud på legepladsen og nyde det gode vejr. Efterhånden som UV indekset stiger, så er det vigtigt at børnene bliver smurt ind i solcreme.

I disse Corona tider skal vi passe ekstra godt på hinanden, derfor vil vi klart anbefale at i HVER dag tager jeres børns sutter med hjem og får dem skoldet. Vi har derfor besluttet at vi hver dag lægger alle børnenes sutter på deres rum i den lille plastikskål. Derudover er det utroligt vigtigt at der er navn på ALLE børns sutter, så vi ikke får givet den forkerte ved fejl. Vi skal nok sørge for ved tilfælde af nogen børn der får den forkerte, at skolde dem. Vi sørger for at skålene er rene. Det er derudover utrolig vigtigt at alle børn får skiftet tøjet hver dag, da der meget hurtigt samler sig skidt, madrester, savl, og snot på tøjet. Hjælp os med at skabe en tryg hverdag for alle.

Rigtig god påske til jer alle.

Vi glææææææder os til at se jer igen J

Store Lærker:

Vi har sendt Andrea L i børnehave, og byder Lucas og hans forældre velkommen hos Store Lærker.

Vi glæder os til at se jer og ikke mindst jeres børn igen, og få den normale hverdag tilbage. Når vi starter op igen har vi musik med Merethe fra Slagelse musikskole hver tirsdag fra kl.10.00 til 10.45. Vi har delt børnene op i 2 grupper og i kan se disse grupper på vores tavle. Børnene skal være her senest 9.30 så vi kan være klar når Merethe kommer.

Vi vil også starte udeliv op, og det bliver om onsdagen. Her er det de ældste børn på stuen der skal på tur rundt i nærområdet, og det er Frida, Hussein, Hassan, Arwand, Sebastian, Lilli og Malthe L. Mødetid er kl.9.00 og vi vil meget gerne have turmadpakker med. Det vil sige ingen smatmadder (ex. Makrel og andre salatmadder) men meget gerne klap sammen madder. På vores ture rundt vil vi have fokus på krop og bevægelse så vi skal ud og løbe, rulle, hoppe og gå på ujævne underlag.

Fælles:

Vi har på baggrund af omstændighederne valgt, at vi flytter vores Fællesspisning i maj, til efter sommerferien. Der vil komme nærmere information så hurtigt som muligt, så i kan få datoen i kalenderen.

Mange Hilsner

Personalet fra Små og Store Lærker.