Vuggestuen februar 2020

Kreative påfund

Sanglærkerne:

Vi har sagtfarvel til Ismahan og velkommen til Augusta.

Vi arbejder videre med vores ”krop og sanser” –projekt, så alle børn må gerne medbringe et sæt tøj der kan tåle lidt malerklatter. 

Fredag d. 21. februar holder vi fastelavn. De fire ældste skal ned til store lærker og slå katten af tønden, så de må gerne komme udklædt. De små slår ikke katten af tønden, men synger sange og spiser fastelavnsboller.

Den 26. maj holder vi bedsteforældredag. Vi melder datoen ud allerede, så der forhåbentlig er en masse bedsteforældre der har mulighed for at deltage.

Skovlærkerne:

Vi er gået i gang med projekt om sanserne. Vi vil forsøge os frem med en masse ting vi skal føle på, vi skal smage på forskellige ting og vi skal arbejde med forskellige lyde.

I vores garderobe vil der måneden ud og hænge en masse ting. I må meget hjælpe med at passe på tingene. Så hvis i oplever noget falde ned, så må i meget gerne aflevere det til personalet.

I må meget gerne lægge et sæt ”arbejdstøj” i en pose på rummet. Dette sæt tøj skal kunne tåle at få maling, dvs. klistre ting på og andre kreative påfund. Vi sørger for at skylle tøjet op og hænge det til tørre, så sættet er klar til brug igen næste dag.

Store Lærker:

Vi har sagt farvel til Astrid der flytter fra Slagelse, og vi byder Ismahan, Teodor og Isidora samt deres familier velkommen hos Store Lærker.

I februar tager vi fat på Eventyr, og vi har valgt ”Rødhætte og ulven”. Vi vil fortælle eventyret, lave vores egen historiekuffert og lave et dukketeater af papkasser så vi kan spille eventyret for børnene.

Desuden skal vi også gøre klar til fastelavn, og det vil sige at vi skal klippe katte, masker, male vores fastelavnstønde og bage fastelavnsboller.

Fredag d.21.02 holder vi fastelavn i Sydbyen kl.10.00. Vi slår katten af tønden og måske er det lidt godter i tønden. Alle er velkommen til at møde udklædte hvis man har lyst.

Det er meget vådt udenfor og derfor bruger vi meget skiftetøj. Tjek op på hvad der ligge på garderoben.

Vi vil også gerne have vanter til alle børn, og det skal ikke være fingerhandsker.

Uge 7 er der en del børn og voksne der har ferie og derfor er Store og Små Lærker mere sammen i ydretimerne end normalt.

Mange Hilsner

Personalet fra Små og Store Lærker