Vuggestuen januar 2020

Det nye år fra Vuggestuen

Små Lærker:

I januar siger vi hos sanglærkerne velkommen til Miruna, Freja og Nora og farvel til Andrea, Lilly og Elli som starter hos store lærker.

Vi vil i januar have fokus på kroppen og sanserne. Vi vil arbejde med forskellige måder at bruge vores krop på. Vi vil prøve forskellige motorik baner af og lege til forskellige bevægelsessange og ellers udfordre kroppen på mange måder.

Vi vil arbejde med sanserne, både føle, lugte og smagssansen.

Sanglærkerne vil arbejde med kroppen og sanserne i det omfang som børnegruppen tillader.

Skovlærkerne vil i løbet af januar/februar arbejde på mange forskellige måder. Vi havde sidste år en rigtig god oplevelse med forældreinddragelse i vores projekt. Dette vil vi prøve af igen i år. Det vil vi gøre for at i som forældre får større indblik i hvad vi går og laver. Vi vil derfor lave ”ugens opgave” ude i garderoben. Der vil hænge en forklaring på aktiviteten og så håber vi at i forældre vil være med til at lege med jeres børn i garderoben. Vi glæder os meget til dette projekt, og vi håber at i vil være med til at støtte op om det.

Sydbyen har fødselsdag fredag d. 10 januar, de ældste børn deltager sammen med børnehaven kl. 10.

Store Lærker: Rigtig godt nytår til alle.  Vi starter året med at sige farvel til Thor, Vincent og Yelda som skal i børnehaven, og siger velkommen til Andrea, Elli og Lilly samt deres familier.

I januar har vi fokus på bondegårdsdyrene. Vi vil snakke og synge om dyrene, snakke om og lytte til hvad de siger, snakke om hvor eks. Mælken og ægget kommer fra, og måske smage på det der kommer fra dyrene.  Vi vil være kreative og prøve at lave en høne i papmache, lave en traktor af en papkasse og hvad vi ellers kan finde på.

Fredag d.10.01 fejre vi Sydbyens Fødselsdag med sang og boller om formiddagen.

Vi håber at i er kommet godt igennem jul og nytår og har brugt noget af tiden på at få styr på skiftetøjet. J  Der er nogle hvis skiftetøj på rummet er for småt, og der eksempelvis mangler strømper. Så kig det lige igennem og få fyldt op.

Mange Nytårshilsner

Personalet fra Små og Store Lærker