Vuggestuen marts 2020

Der er forår og musik i luften

Små Lærker:

Vores tema for marts måned er musik og forår. Vi starter op tirsdag d.31 marts med musik med Merete fra musikskolen. Merete vil komme de næste 12 uger, hver tirsdag fra kl. 9-10. Vi vil køre 2 forløb af 6 uger af gangen med 6 børn af gangen. Det vil sige de 3 ældste fra hver stue deltager.

I første forløb vil det være;

Lucas, Valder og Nora fra sanglærkerne

Adi, Alfred og Lærke fra skovlærkerne.

Det er derfor vigtigt at de børn der deltager i musikforløbet, senest er her kl. 8.30. Fordi børnene har ikke mulighed for at komme med efter kl. 9.

Sanglærkerne:

Vi siger velkommen til Jax og Isabella og deres familier.

Vi vil i marts måned synge, spille og danse. Vi vil derudover skabe forår på stuen og gå på legepladsen og på ture og kigge efter forårstegn. Så tag tøj med til vejret. Vi vil lave lidt påskeaktiviteter/pynt indimellem.

Skovlærker:

Vi vil i marts måned prøve at være lidt forårskreative. Vi vil prøve at se om vi kan få skabt lidt forårsstemning både på stuen og i garderoben. Det gode vejr er godt på vej, derfor skal vi også til at være mere udenfor. Vi skal ud og se om vi kan finde begyndende forårstegn.

Vi siger derudover velkommen til Camilla som skal være studerende her hos skovlærkerne indtil 29 april.

Store Lærker:

I marts måned arbejder vi videre med Eventyr. Vi vil bruge alle vores historiekufferter og fortælle forskellige eventyr.

Påsken nærmer sig også, og derfor skal vi lave forskellige påskeaktiviteter. Vi skal klippe får, så karse, klippe gækkebreve og gemme æg. Vi holder påskefrokost fredag d.27 marts og denne dag skal i kun sørge for en frugtmadpakke.

Tirsdag d.31 marts starter vi op med musik med Merethe fra Slagelse Musikskole, og det er kl.10.00-10.45. Vi deler børnene op i 2 grupper, og hver gruppe får 6 gange med Merethe. Disse grupper kommer til at hænge på vores opslagstavle.

Fredag d.27 marts holder vi også forældrekaffe fra kl.14.15 – 15.30. Vi håber at mange af jer har tid og mulighed for at bruge lidt tid sammen med os J

Fælles:

Husk at gå ind på Tabulex og skrive om dit barn holder fri de 3 dage op til påske.

Mange Hilsner

Personalet fra Små og Store Lærker