Vuggestuen november 2020

Efterår

Små Lærker:

Vi har sagt farvel til Logan og Emma, og byder Lisa og Willads samt deres familier velkommen.

Skovlærkerne har fokus på indkøring af børn. Vi arbejder meget med lydniveauet på stuen for at skabe ro omkring de små nye børn.

I november arbejder Skovlærkerne med kreative ting. Vi har ikke en fast ugedag men bestræber os på at være så meget ude som muligt. Når vi er på tur øver vi i at gå hånd i hånd og på række. Børnene er meget mere nysgerrig og opmærksomme på hvad vi ser og oplever.

Sanglærkerne vil arbejde kreativt og lave en masse flot julepynt.

Lisbet er startet hos Sanglærkerne, og for nogle af jer vil hun være et velkendt ansigt.

Fælles er det nu tid til flyverdragt, elefanthuer, vanter/luffer og varme støvler/termostøvler.

Store Lærker:

Vi har sagt farvel til Arwand, og siger velkommen til Emma og Logan samt deres familier.

I november har vi fortsat fokus på sanserne. Vi skal smage, lugte, se, høre og mærke på så mange forskellige ting som vi kan komme på. Det vil primært være til samlingen at vi udforsker sanserne.

I november har vi også fokus på den kommende jul. Julen i Sydbyen bliver ikke helt som den plejer, da i forældre ikke må komme ind. Men derfor skal i ikke snydes og vi vil stadig lave pynt både til indenfor og udenfor.

I og med at i ikke kommer indenfor, og at det er os der pakker jeres barns tøj er det meget vigtigt at i skriver navn på alt det der er mulighed for. Det vil hjælpe os utroligt. Og husk tøj til den våde kolde tid, sutsko (det må gerne være sandalerne fra i sommers hvis de stadig passer) og endelig skiftetøj

(strømper, bukser, bluser ).

 

Mange Hilsner Personalet fra Små og Store Lærker.