Vuggestuen oktober 2020

Vuggestuen oktober 2020

 

Små Lærker: Vi har sagt farvel til Jax og William som starter hos Store Lærker, og byder velkommen til Nur og Carl-William samt deres familier.

I uge 41 har vi sundhedsuge og her har vi fokus på bevægelse og sundhed.

Vi skal smage på forskellige ting, og vi vil dagligt lave bevægelsesaktiviteter.

I resten af oktober arbejder vi videre med temaet dyr.

Efteråret er kommet og derfor er det vigtigt med overtøj og sko til vejret. Det vil sige termotøj, regntøj, hue, vanter, støvler og en flyverdragt når det bliver koldt nok til det.

Victoria har valgt at søge nye udfordringer så derfor har hun sidste dag hos Sanglærkerne fredag d.30.10.20, og vi ønsker hende alt godt i hendes nye udfordringer. Herefter vil Lisbet være på stuen. Lisbet har før været hos Sanglærkerne, så det er et velkendt ansigt der kommer tilbage. Tag godt imod hende.

Store Lærker: Vi har sendt Isidora, Teodor og Muzeyyen i børnehave, og siger velkommen til William og Jax samt deres familier.

Vi har sundhedsuge i uge 41, og her er der fokus på sundhed og bevægelse. Til samling skal vi smage på forskellige ting, det kan være pomelo, edamame bønner, mini kiwi, mango, babymajs, citron eller hvad vi nu finder på. Desuden vil vi hver dag lave en bevægelsesaktivitet. Vi skal lave "Bjørnegymnastik", "Eventyrrejse", "Månedans" og lege med faldskærm.

Om formiddagen vil vi opdele børnene i mindre grupper og tage på små ture i området hvor vi skal løbe, hoppe, hinke, gå baglæns m.m.

Resten af oktober vil vi arbejde med sanserne. Vi skal smage, føle, lytte, se og lugte. Vi vil være nysgerrige sammen med børnene, - hvad er der nede i kassen som vi ikke kan se? - og måske kan vi rykke lidt grænser hos nogle af børnene

.

Nu er det den lidt våde og koldere tid vi går i møde, og det er VIGTIGT at der er skiftetøj med. Vi kan hurtigt få brug for tørre strømper, bluser og bukser! Og det er også tid til sutsko.

Alle skal også have termotøj, regntøj og gummistøvler med.

I uge 42 er der mange børn og voksne der har efterårsferie, og det kan betyde at Store Lærker går tidligere op i børnehaven om eftermiddagen hvis det bliver nødvendigt.

Mange Hilsner

Personalet fra Små og Store Lærker.