Børnehaven marts 2021

Øst:

Velkommen til Valder som starter 1/3.
I marts måned vil vi starte ud med at have fokus på gamle lege og sanglege. Dette skal være med til at styrke børnenes sociale relationer og deres sammenhold.
Til morgenopgave skal vi i uge 9 øve os i at klippe – hvad kan formerne blive til og hvad kan man bygge ud af former? I uge 10 skal vi øve os i farverne til morgenopgave. Hvilken farve har en mariehøne f.eks.
I uge 12 laver vi påskeklip. Her vil vi blandt andet så karse. Hvis vi er heldige kan det være påskeharen kommer forbi.

I uge 11 starter vi lige så stille op på et nyt og spændende projekt; ”Kunsten at skabe en fortælling”. Her vil vi sammen med børnene skabe en spændende fortælling med udgangspunkt i riddere og prinsesser.

Vi laver bål

Onsdag den 3.                                                                                   
Onsdag den 10. Skal alle pigerne på tur. Mødetid kl. 9.
Onsdag den 17. Skal alle drengene på tur. Mødetid kl. 9.

Månedens sang: Tre små soldater

Månedens historie: Guldlok og de tre bjørne

Vest:

I marts måned siger vi goddag til Adi og hans familie som kommer nede fra store lærker. Vi starter op på et nyt projekt om hverdagen/dagligdagen. Vi vil snakke om hverdagsting fx tallerkner, kopper, morgen, middag og aftensmad, om farver og andre passende ting. Vi deler til samling igen op i sommerfugle og larver. Når vi nærmer os påske vil vi starte på påskepynt og hvad der dertil hører.

Fyrtårn:

Så åbnede Danmark, så småt op igen. Det er skønt, at se alle jeres dejlige børn.

Vi byder velkommen til Lilly og Ismahan, som er startet på Fyrtårnet henholdsvis i januar og februar måned.

Vores kommende projekt – ”Her er jeg” vil strække sig over marts og april måned. Dette projekt skal vi lære om os selv, hvor bor vi, hvem bor vi sammen med, vores fulde navn, alder, fødselsdagsdato mm.

I uge 13 er der påskeferie, så i uge 12 har vi påske aktiviteter. 

Fælles:

Vejret skifter rigtig meget lige nu; derfor er det vigtigt at alle børn fortsat har flyverdragt, termotøj og regntøj med. Det er samtidig en god ide at tjekke op på skiftetøjet hver weekend og sørge for at der er hue og vanter i taskerne.

Husk at melde på Tabulex hvad tid jeres børn skal hentes. Det er vigtigt for både jeres børn men også for at hjælpe husets personale med at klargøre tasker og overtøj før legepladsen.

Vi vil samtidig minde jer om at det er blevet tid til at give en tilbagemelding på de tre dage før påske samt sommerferien på Tabulex.

 

De bedste hilsner

Fra personalet på Øst – Vest - Fyrtårnet