Satellitten april 2021

I marts måned har vi arbejdet med brobygningsprojektet ”Villads fra Valby”.

Vi har lært Villads at kende og fundet ud af, at han ofte kommer galt afsted på den ene eller den anden måde. Børnene har vist stor interesse for historierne og opgaverne i projektet.

Rosa R havde sidste dag fredag d. 26.marts. Vi ønsker hende held og lykke i skolen.

Børnehaven har i øjeblikket mange børn på stuerne. Derfor har vi besluttet at rykke ni børn over i Satellitten. Vi har plads i Satellitten og har ligeledes tre børn i alt som stopper til april og maj.  Børnene vil komme på besøg ugen efter påske og starte rigtigt i uge 15.

Efter påske vil vi starte på projekt ”Krible krable”, hvilket også er et brobygningsprojekt. Det vil sige at alle børnehaver og 0.klasser i Slagelse kommune arbejder med projektet. På den måde har børnene et fælles grundlag ved skolestart.

Efter påske vil vi lave morgenopgave på to stuer. Børnene skal lave morgenopgave på samme stue, som de holder samling på – det har de selv helt styr på.

Fredag d. 25. juni kl. 10 holder vi Dimission her i børnehaven. Dette vil foregå på fliserne mellem børnehaven og Satellitten, derefter serverer vi ”champagne” og kransekage. Under normale omstændigheder inviterer vi også jer forældre. I vil få besked om det kan lade sig gøre, når vi nærmer os datoen.

Vi vil bede jer om, at huske at tjekke skiftetøj på jeres barns rum, så der hele tiden er fyldt op med undertøj, bukser, strømper osv. Desuden vil det være en stor hjælp for os, hvis I vil lægge skiftetøjet ind i skabet og fjerne tasker fra garderoben – på den måde er det meget nemmere for os og børnene, frem for at skulle lede efter tøj i tasker, poser osv. Ligeledes vil vi appellere til, at I hver dag hjælper børnene med, at holde styr på deres ting og sætte dem på plads på rummet samt sætte støvlerne op, så det er nemt at komme til at støvsuge og vaske gulv.

Hvis jeres barn i forbindelse med skolestart skal udmeldes pr. 31. juli 2019, behøver I ikke at foretage Jer noget - udmeldingen sker helt automatisk.

Skal jeres barn udmeldes tidligere, skal I selv, digitalt, udmelde barnet til Pladsanvisningen. Husk at I aktivt skal tilvælge pasningsordning (SFO) i skolen, hvis I har behov for det.

Satellittens tlf.nr: 23 93 39 26

Venlig hilsen

Anni, Cecilie, Jeanette, Casper og Malene.