Satellitten maj 2021

I april måned sagde vi velkommen til ni nye børn fra børnehaven.

De er ved at falde godt til i Satellitten og vores ”gamle” børn har taget godt imod dem. Vi har sagt farvel til Rosa og Marius d. 29.4, da de skulle i førskole.

Vi er godt i gang med projekt ”krible krable”. Vi er allerede blevet klogere på mariehøns, edderkopper og sommerfugle. Vi har også fundet en masse forskellige krible krable dyr udenfor, som vi har studeret under lup og i forstørrelsesglas. I maj måned vil vi fortsat arbejde med projektet.

I maj måned har vi også lavet en aftale med SBI om, at vi kommer ud på stadion og spiller fodbold. Dette vil foregå alle onsdage i maj. I vil få nærmere besked om afgangstidspunkt. Vi skal gå frem og tilbage. Spirene bliver hjemme i Satellitten eller leger med deres legekammerater fra børnehaven.

Fredag d. 25. juni kl. 10 holder vi Dimission her i børnehaven. Dette vil foregå på fliserne mellem børnehaven og Satellitten, derefter serverer vi ”champagne” og kransekage. Denne dag betyder rigtig meget for børnene.

Alle der skal starte i skole får tildelt et diplom, en kasket og deres billedmappe.

Vi ved endnu ikke, om I forældre får mulighed for at deltage i år. Hvis det ikke kan lade sig gøre, filmer vi seancen så I kan se det.

Casper skal være studerende i Satellitten til og med maj måned. 1. juni får vi en ny studerende.

Vi vil bede jer om, at huske at tjekke skiftetøj på jeres barns rum, så der hele tiden er fyldt op med undertøj, bukser, strømper, bluser osv.

Desuden vil det være en stor hjælp for os og børnene, hvis I vil lægge skiftetøjet ind i skabet, samt fjerne tasker fra garderoben – på den måde er det meget nemmere for børnene at finde, frem for at skulle lede efter tøjet i tasker, poser osv. Ligeledes vil vi appellere til, at I hver dag hjælper børnene med, at holde styr på deres ting og rydde op på deres garderobeplads, hænge tøj op og sætte støvler/sko op osv., så det er nemt at komme til at støvsuge og vaske gulv. Derudover styrker det jeres barns selvhjulpenhed, og forbereder dem til skolestart, hvor de ofte selv skal holde orden på deres ting.

Hvis jeres barn i forbindelse med skolestart skal udmeldes pr. 31. juli 2021, behøver I ikke at foretage Jer noget - udmeldingen sker helt automatisk.

Skal jeres barn udmeldes tidligere, skal I selv, digitalt, udmelde barnet til Pladsanvisningen. Husk at I aktivt skal tilvælge pasningsordning (SFO) i skolen, hvis I har behov for det.

 

Venlig hilsen Anni, Jeanette, Cecilie, Casper og Malene

Satellittens tlf.nr: 23 93 39 26