Satellitten november 2021

 

Vi er nu færdige med vores projekt om krop og sundhed. Børnene har blandt andet lært hvad der er sundt og usundt for deres kroppe.

Vi har læst ”Prinsessen der ikke ville vaske hænder” og haft ”Vaske hænder” kursus, lavet plancher med sund og usund mad, spillet ”Madspillet” og leget en masse lege, hvor vi har brugt vores kroppe. Vi har også fundet ud af, hvor mange knogler og muskler vi har i kroppen samt sunget om de skøre knogler. 

I november måned vil vi arbejde med ”Fri for mobberi” til samling, der omhandler det at omgås andre på en positiv måde. Det skal være rart for alle at være her.
Vi vil bruge samtaleplancher, bøger, sange og massere hinanden to og to. Tanken bag dette er, at den man rører driller/mobber man ikke.

November måned står også i julepyntens tegn. Børnene skal producere en masse julepynt – der skulle jo gerne nå at blive pyntet op til jul ;) Vi vil også begynde at øve Lucia og Krybbespil. 

Denne måned er den sidste måned Linda er her. 1. december starter vores nye studerende, han hedder Kasper og skal være her i et halvt år.

Mandag d. 29. november Alle børn og voksne henter juletræ i skoven.

Bus afgår kl. 9.00 fra Børneinstitutionen Sydbyen.

Mandag d. 13. december kl.10 går vi Luciaoptog her i Sydbyen.

Onsdag d. 15. december opfører Satellitbørnene Krybbespil i Antvorskov kirke kl.10. Hvis I forældre ikke har mulighed for at deltage, må i meget gerne sende et familiemedlem eller en god ven af familien. Denne dag betyder meget for børnene.

Tirsdag d. 14. december øver vi Krybbespillet i Antvorskov kirke.

Hvis jeres barn af den ene eller anden grund ikke kan eller må deltage, vil vi meget gerne vide besked.

Vi vil gerne bede jer om, at sætte sko/støvler nederst i garderoben, hænge overtøjet på knagerne, lægge skiftetøj i skabet og huer/vanter øverst på rummet. På den måde er det nemmest for børnene, at nå det de skal bruge. Børnene kan ikke selv tage store tasker ned fra garderoben.

HUSK at skrive jeres oplysninger inde i Aula, da det er vigtigt vi kan få fat på jer, hvis der skulle ske noget med jeres barn. Hvis I har problemer med Aula, vil vi meget gerne hjælpe jer.

Satellitten direkte tlf.:23933926

Venlig hilsen

Cecilie, Anni, Jeanette, Linda og Malene