Satellitten oktober 2021

I oktober måned vil vi fortsat arbejde med det projekt vi er startet på, som handler om krop og sundhed. Uge 41 er Sundhedsuge i hele kommunen, vi finder emnet vigtigt og vil blandt andet snakke om forskellen på sund og usund mad, og smage på forskellige frugter og grøntsager, lege bevægelseslege ude eller i Rytmikrummet, så vi får pulsen op.  Vi skal også læse og dramatisere ”Prinsessen der ikke ville vaske hænder” og på ”Vaske hænder kursus”. Hvert barn må meget gerne medbringe en reklame der indeholder billeder af både sund og usund mad (Bilka, Netto, Kvickly osv.) 

Ud over vores projekt vil vi arbejde med motorik, højtlæsning, sprogstimulerende lege og relations dannelse.

Onsdag d. 13. oktober skal vi i teateret – nærmere info følger.

Uge 42 (efterårsferien) er vi slået sammen med børnehaven. I afleverer og henter jeres barn i hovedbygningen. Dog skal I fortsat anvende garderoben og køleskabet i satellitten. Som udgangspunkt er vi i hovedhuset men hvis det er muligt, lister vi over til os selv.                                                           

Rigtig god ferie til dem der har fri.

Af hensyn til hygiejnen skal børnene have indesko med, ellers slæbes alt for meget jord og sand med ind på gulvet. Husk også regntøj, termotøj, gummistøvler og skiftetøj, da vi jo er ude hver dag i tidsrummet          mellem 12-14.

Vi har brug for jeres hjælp ift. at skrive navn på jeres børns ejendele og hver dag at rydde op på jeres barns garderobe. Vi har også en bøn til jer om at åbne ostehaps, figenstænger, drikkeyoghurt osv. hjemmefra. Det skaber rigtig meget uro, når 1/3 af børnene skal rejse sig under et måltid for at hente en saks eller skal bede en voksen om hjælp.

Satellittens direkte tlf. 23 93 39 26.

Venlig hilsen

Anni, Cecilie, Jeanette, Linda og Malene