Vuggestuen juni 2021

Små Lærker: Vi siger velkommen til Emil og Elvira. Samtidig siger vi farvel til Isabella, William og Isabella som starter hos store lærker.

Vi går varmere tider i møde. Vi vil derfor være meget udenfor på legepladsen, både formiddag og eftermiddage. I må derfor gerne sørge for at børnene har termotøj, regntøj, en jakke og sko til vejret med. Derudover er en solhat god, når solen skinner. Husk at give jeres barn solcreme på hjemmefra om morgenen så sørger vi for det om eftermiddagen.

Vi har planlagt en blomsterdag, hvor vi planter blomster sammen med børnene. Her må børnene gerne have blomst med som vi planter ud på legepladsen. Vi sørger for at sende en besked ud til jer forældre en uge før.

I juni måned vil vi have fokus på kunst. Det er derfor vigtigt at børnene har noget tøj på hvor det ikke gør noget hvis der kommer en lille plet maling på. Vi skal nok gøre alt hvad vi kan for at det ikke sker.

Vi glæder os til at se jer indenfor igen.

Store Lærker: Vi har sendt Nora og Mason i børnehaven, og siger velkommen til Isabella W, Isabella HM, Mounir og William samt deres familier.

I juni fortsætter vi med musikken sammen med Merethe, vi begynder at kunne genkende sangene nu, og børnene virker meget engagerede og glade for at deltage i det. Vi har sidste musik dag tirsdag d.29. juni.

I juni har vi desuden fokus på Science. Vi skal sammen eksperimenterer med vand, farver m.m. Hvad kan flyde? Kan en vingummibamse blive større? Kan vi lave en vulkan? Vi skal stimulerer sanserne med djævleslim, og prøve at lave nogle store sæbebobler. Hvis nogle af jer forældre har en god ide til et eksperiment der passer til vuggestuen så sig endelig til på stuen.

Normalt har vi bedsteforældredag i juni men igen i år bliver det ikke til noget på grund af corona. Vi vil dog stadig gerne plante blomster med børnene, så derfor har vi plantedag fredag 11 juni. Her må hvert barn meget gerne have en blomst med som vi så planter sammen med børnene i vores gårdhave. Blomsterne skal stå i vores altankasser så de skal ikke være for store J.

Onsdag d.23.juni fejre vi Sankt Hans og sender heksen af sted sammen med børnehaven.

Venlig hilsen Personalet fra Små og Store Lærker.