Vuggestuen marts 2021

Små Lærker:

Siden december har vi sagt farvel til Kamille, Bahar, Theo, Matteo, Agnete, Nur og Hana og budt Marcus, Havana, Frida, Anton, Timmo, Milas og Huda samt deres familier velkommen.

De næste temaer vi vil arbejde med hos små lærker er forår, påske og udeliv.

Vi vil bl.a. lave noget fint forårs og påske pynt, både til stuerne og lidt til vores legeplads.

Skovlærkerne

vil her i marts måned prioritere indkøring af de nye små børn over større projekter, der nedprioriteres og laves i det omfang det er muligt.   

Sanglærkerne

vil bestræbe sig på at være mere ude på legepladsen og at komme på ture ud af huset. Derfor ser vi gerne at alle børn har overtøj med til vind og vejr, huer, vanter, støvler. 

Da årstiderne er ved at skifte og temperaturen kan svinge mellem kold og varm, opfordre vi til at børnene har både termotøj, regntøj samt flyverdragt med, så vi er dækket ind til forårets lunefulde vejrskifte. 

Det er dejligt at I er så gode til at give mundtlig besked om hvorvidt jeres barn holder ferie/fri, men vi vil gerne opfordre til at I også skriver inde på Tabulex når barnet holder ferie/fri og at I skriver et afhentningstidspunkt de dage de kommer. 

Det kan nogle gange være lidt svært at finde ud af hvilken madpakke, bluse/bukser eller sut der tilhører hvem, så vi vil gerne opfordre jer til at skrive navn i/på alt.                                           

Store Lærker:

Vi har sagt farvel til Valder og Adi der er startet i børnehaven, og byder Augusta, Freya og Teodor samt deres familier velkommen hos Store Lærker.

Vi fortsætter med temaet om dyr fra zoologisk have. Vi vil lave slanger som skal hænge i garderoben hvor der i forvejen hænger elefanter, næsehorn og giraffer, og vi vil lave en stor palme hvor der skal hænge aber. På den ene dør skal der laves et is landskab med isbjørne. Vi vil lave pingviner af fod aftryk, her putter vi maling på fødderne og det kan være grænseoverskridende for nogle børn.

Påsken nærmer sig, og vi skal klippe påskepynt, og lave påsketraditioner så som at gemme æg, finde fjer i ris. Derudover skal vi prøve at lave Store Lærkers påskesang som vi skal lære.

I den næste tid vil vi have ekstra fokus på selvhjulpenhed. Alle børn skal forsøge at tage tøj af og på. Vi hjælper gerne men de skal selv vise et initiativ, og det må i også meget gerne gøre der hjemme. Vi ønsker meget gerne 2 delt undertøj (bare når i skal købe nyt undertøj alligevel) så det enkelte barn bedre har mulighed for at prøve at komme på toilettet.

I må meget gerne skrive på Tabulex om jeres barn holder fri eller kommer i vuggestue de 3 dage op til påske.

Mange hilsner

Personalet fra Små og Store Lærker