Vuggestuen november 2021

Små Lærker:Vi siger farvel til Frida som rykker ned til Store Lærker. Velkommen til Lukas og hans familie som starter på Sanglærkerne 15. november.

I november starter vi så småt på julepynt og juleforberedelser. Vi vil lave forskellige kreative ting med børnene: male, lime, tegne og hvad vi ellers finder på.

Vi vil også gerne ud og lege og på tur med børnene så det er en god ide at de har tøj med til at være ude: Flyverdragt, varme støvler/futter, hue og vanter. 

Vi er så småt ved at lære at bruge Aula og det ville være en stor hjælp for os at I husker at skrive hentetider på og at I registrer når jeres barn er syg og igen når barnet er rask.                                  Det er vigtigt at begge forældre skriver telefonnr. og andre oplysninger ind så vi kan få fat i jer hvis det bliver nødvendigt.

Husk at tjekke om der er skiftetøj til dit barn- gerne to sæt.

I må meget gerne sørge for at der er navn på jeres barns sutter da vi har flere med ens sutter.

Sanglærker: Vi kunne godt tænke os at male på syltetøjsglas. Så hvert barn må gerne tage et rent glas med hjemmefra som vi kan bruge til at male på.

Store Lærker:  Vi har sagt farvel til Matteo som er startet i børnehaven, og byder Frida og hendes familie velkommen hos Store Lærker.

Tusind tak for den store opbakning til vores forældrekaffe, det var helt utroligt dejligt at så mange af jer havde tid til lidt kaffe og hygge.

I november har vi fokus på naturfænomener. Vi vil lave en vejrkasse hvor vi ”samler” alle de forskellige vejrtyper vi kan finde på. Vi skal snakke om torden, lyn, regn, sne, sol, blæst m.m. Vi skal også undersøge hvad der er på himlen, altså stjernerne, månen, solen. Vi skal også lege med magneter, og f.eks. fiske efter vejrtyper med magneter.

Og så nærmer julen sig med hastige skridt, og derfor vil vi i hele november måned klippe, klister, male grankogler, bruge masser af glimmer så vi er klar med julepynten til d.1.december. Og vi skal bruge meget!

Det er tid til at medbringe flyverdragt, hue og termostøvler. Vi vil også rigtig gerne beholde termotøjet (og regntøjet hvis der kommer en meget våd periode). Husk navn i alt, også støvler, vi har meget ens tøj og det er svært for os at kende forskel.

Vores nye garderober kommer i løbet af november, og det glæder vi os meget til.

Vi er begyndt at vænne os til at bruge AULA, og her er det vigtigt at i alle indsætter profilbillede af jeres barn ( vi kan ikke gøre det) og at i øver jer i at bruge AULA.