Børnesygdomme

Læs om de almindelige børnesygdomme

Der er børnesygdomme, som alle børn skal igennem. Der kan også være forkølelser, når årstiderne skifter. Listen er lang...

Hvad gør vi?

Bliver børn syge i institutionen, vil vi altid kontakte forældrene. Vi vil forinden vurdere, om det er nødvendigt, at du henter barnet.

Du vil i visse situationer opleve at vores opringning er en orientering til dig, som du kan handle på. For eksempel så du har mulighed for at ringe til læge for at få en tid senere på dagen.

Har børn dårlig mave eller andet meget smitsomt, skal barnet blive hentet hurtigst muligt, da vi alle er bedst tjent med det. Udover det, har dit barn også bedre af og behov for at være sammen med mor eller far i de rolige hjemlige omgivelser.

Vi ved godt det kan være surt, når der bliver ringet til dig på arbejdspladsen, og du skal bede om fri eller organisere at andre henter barnet. Derfor skal du vide, at når vi ringer til dig, er det fordi vi efter moden overvejelse og på baggrund af vores erfaringer vurderer, at dit barn har brug for den ekstra omsorg et sygt barn har behov for.
Læs mere om de mest almindelige børnesygdomme i menuen.

Du kan også læse mere om børnesygdomme på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Husk! Er der sket skade, hvor du har brug for akut hjælp - Ring altid først til Akuttelefonen Region Sjælland 70 15 07 08